Välkommen till din nya favoritblogg!

Internets bästa inspirationskällor

Hörni, jag känner för länkkärlek och tips igen! Hur grymt vore det inte om vi kunde dra igång en tipseld runt internet, där man anger sina fem bästa inspirationskällor som man besöker/hittat på nätet?!

Reglerna är busenkla: Blogga den här bilden, och din lista på fem inspiratörer, självklart med länkar- vi vill ju att inspirationen ska växa! Kommentera och berätta att du inspireras av dem, och uppmana dem att skicka vidare nomineringen till sina bästa inspiratörer. Man behöver inte nomineras för att lista sina fem. Ordet är fritt!

Tror ni att vi kommer till 100 olika internetinspiratörer som kan bli en snygg lista i eget inlägg? Det tror jag! Mina fem kommer nedan, utan inbördes ordning:internets bästa inspiration

 

  1. Miss traningsgladje – internet vore mycket mindre inspirerande utan dig. Tack för din input!
  2. Jag blir alltid inspirerad av Emma. Fast hon inte alls bloggar om träning blir jag sugen på att liksom ”ta mig ut och leva”, eller kanske att ”vara i varje sekund”. I mitt liv innebär det ofta att jag tar mig tid att njuta mer av ett härligt träningspass!
  3. PT-fia är en ny favorit hos mig. Läste inte så ofta förut, men energin har smittat av sig och nu besöker jag ofta.
  4. Jag blir glad, inspirerad och motiverad hos Bodycomf. Keep up the good work Helena!
  5. När jag degat ihop i ett soffhörn får Anna mig ofta på fötter. Eller nja, jag kanske glider ner på golvet och gör en planka eller två, men det är inte fy skam det heller!

hjärta länkkärlek

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!