Välkommen till din nya favoritblogg!

Lily Cam

Jag investerade precis i en Lily Cam. Ser fantastiska möjligheter till att filma roligt och upplevelsebaserat till blogg och på events. Lily Cam är den första filmkameran som flyger själv och följer dig (eller filmar framifrån, eller loopar runt dig) medan du har fullt fokus på din grej. Lily Cam behöver inte styras, och det är det som är hela grejen för mig. Om ett år kanske jag har produktionsteam som jag och bolaget anlitar för video, men att de skulle kunna åka mtb och filma samtidigt, eller få till grym filmning i skidbacke, det har jag ändå svårt att tro.

Lily cam skickas upp i luften (utan noll förinställningar – alltså noll!) och följer sen den som har tracking devicen på sig utan att någon styr eller håller i en kontroll. jag cyklar/skidar/springer/hoppar och Lily cam hänger på. Hur stört?

Känns cirka hur coolt och risky som helst av mig att beställa nu och få den levererad i februari 2016, men tanken på den har inte slagit sig till ro sen när jag såg videon om den från första gången. Priset om 499 dollar för förköp går ut på måndag, så nu är jag actionkameraägare! Välkommen hem när du kommer Lily Cam, jag tror vi ska ha mycket kul ihop!

Vill du också filma din träning på infernaliskt coolt sätt, kolla in videon jag bäddat in. Kanske gör du också slag i saken? 
lilycam

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!