Välkommen till din nya favoritblogg!

NI – del 5

Efter en liten paus kommer nu femte  delen från Men du då – det vill säga NI – del 5. I kommentarer till inlägget ”men du då” berättar ni som läser här om er, så lyfter jag upp er och berättar vidare. Vi kan ju hålla på länge, jag ger er ett nytt avsnitt ca en gång per vecka!

Först kommer bilden på bloggen, sen beskrivningen:

Mias  blogg heter ”Fd Soffpotatis på nya äventyr”. Den har funnits sedan 2008 och numera är Mia så långt ifrån en soffpotatis man kan komma. Hon cyklade först massor. Sen blev hon mamma. Nu satsar hon på löpningen. Mia öser på i jämn och härlig takt mot sina mål. Är klok som en uggla längs vägen och istället för att bara önska att hon vore snabbare gör hon något åt sin dröm och intervallar för framgång. Soffan är chanslös. Målet är satt!

 

Ja men hon ÄR en superhjälte! Egenföretagande mamman med massa drivkraft som tänker på miljön och andra. Drar igång mamma-träning som snabbt exploderar till succé hemmakring och är stark och smart. Hon hävdar att hon är en ensamvarg men hon har en man och många kettlebellklot hon håller kära. Och så tränar hon i grupp då och då. Som en sann superhjälte jonglerar hon alla träningspass, men håller bloggen hemlig för de närmaste. Just ja, så har hon skrivit det här om mat – som jag ska spinna vidare på. Inlägget ligger redan klart med rubrik under utkast, det ska bara skrivas klart!

 

Atlantis är en blogg som skrivs av Michelle. Jag älskar texten under hennes header. ”Someday you will not be able to do this, but today is not that day”. Snacka om att vara i nuet och att ta vara på varje sekund! Det är inte varje 18-åring som är så smart. Inte heller tror jag att de flesta 18-åringar är så smarta att de läser Uppochhoppa.se. Michelle är förutom smart även cool och bra på cykel. Förr var hon lat och ohälsosam säger hon, men det är förändrat och glömt och begravet.  Hon satsar på Triathlon och tar inte paus bara för att hon råkar vara i Dubai och göra praktik på ett tidningsförlag. Ja- jag sa ju hon var cool. Kolla in henne!

 

Det är bara att jag erkänner. Jag är lite kär i Mirijam. Hon är ungefär världens coolaste. Ni vet, sådär så att man blir lite rädd. Tuffa tatueringar. Tufft psyke ( jaha, jag ska inte jobba här längre – då blir jag min egen och fyller min kalender med jobb på rekordfart!). Tuff hund. Jag blev jätteglad när jag insåg att Mirijam faktiskt är värsta träningsbruttan också, för det betyder att när vi ses så har vi massa träningsgrejer att prata om eftersom jag varken är superinsatt i öl eller fallskärmshoppning. Annars kan vi alltid prata om snö. Det borde funka på en gammal snowboardåkare av rang! Ps. Mirijam rapporterar inte massor om träning, (fast det blir mer o mer, jag har sett!) men bjuder på hunden Alfie, glada miner, ärliga vardagsbetraktelser och så gillar hon att resa!

Jag påstår inte att jag har rätt. Jag säger inte att jag har fel. Och jag tror inte på pekpinnar. Jag delar helt enkelt med mig av saker och ting som fungerar så väldigt bra för mig själv och hoppas att det kan hjälpa just dig att bli det härliga som är Ett Bättre Du. Så säger Sofia som skriver bloggen EttBättreDu. Såhär va. Man gillar såna som är som en själv. Sofia heter Sofia. Sofia vill inspirera andra till att bli bästa versionen av sig själv (well, kolla under om Sofy och drivkraft). Jag älskar bloggen EttBättreDu! Sofia skriver smart, påläst och rakt om träning, kost och livet i stort. Hon gillar snygga träningskläder, är inspirerande och tar fina bilder. Ett guldkorn på min läslista.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!