Välkommen till din nya favoritblogg!

Löplabbet ger racemotivation

På Blogger Boot Camp visade Löplabbet upp fyra olika löparoutfits och inspirerade till snabba lätta lopp och löpturer i vår och sommar. Härliga färger och lätta och smarta material var ledorden.

Micke bär lätta skor från Asics ( Gel Culumus), tights från 2XU ( two times you!) och funtions t-shirt i lent material från Asics som matchar skorna. Micke jobbar på Löplabbets racebutik och är skoexpert som kan ge fina tips. Martina har skor från New Balance (minimus road zero) som jag föll handlöst  för, kompressionsstrumpor och lager på lager från Adidas lättaste kollektion för tävling; Adizero.  Jacka, tröja, linne och shorts, som sponsrade Adidaslöpare på elitnivå tränar inför OS i!

Jag har mina absoluta favoriter och ”springasnabbtskor” på i senaste versionen. De kommer från Saucony och heter Grid Type A5. Längst ner ser du en bättre bild på skon. Som av en händelse är den lila och …turkos! Fast ganska mycket vit också, vilket jag tycker är synd. Färg is the shit! Jag kläddes sedan i Nike. Ett par riktigt sköna korta löparshorts (ny bekantskap för mig, jag gillar tights men shortsen var oväntat sköna!)  en t-shirt i olika lila nyanser och en långärmad överdragströja till.

Tessan fick lätta skor från Adidas (Adizero), löparshorts från Gore, överdragströja från Gore (se ovan bild) och ett limegrönt linne med fin skärning, också det från Gore. Supersnygg sommaroutfit till solbränna!

Martina visar Saucony Grid Type A5

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!