Välkommen till din nya favoritblogg!

Sofy Karriärtipsar, del 3

När du verkligen vill lära dig något av någon är det en toppenidé att fråga hur hen gör. Hur är det magiska ordet. Hur är frågan om vilka steg, vilken väg, på vilket sätt, men i ett ord. Du får mycket intressant information som du kan använda dig av, och personen du frågar växer när den får berätta. Alla beteenden har någon form av struktur i sig, att få svaren är enklare med hur, än med vad. Ett nyfiket ”hur gör du det där så att det blir så himla bra varje gång” kan vara världens enklaste biljett in i ny kunskap.

När du sedan har fått ett svar, kan du ta steget och prova att sammanfatta vad det var du nyss hörde. ”Har jag förstått det rätt om…?” och personen du frågade får en chans att bekräfta eller förtydliga ännu lite till. Sitter du i en funktion där du då och då behöver sälja saker? Grattis, du fick just världens bästa verktyg!

windows8

Hur tunn kan en laptop med windows8 bli? Och hur kan man göra den till sin?*

*Exempelvis genom att jobba lite med Microsoft i ett långt projekt som sträcker sig fram till oktober. Eller genom att besöka valfri butik som säljer datorer.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!