Välkommen till din nya favoritblogg!

Throwback thursday

Idag för ett år sedan berättade jag om det här med att möta andra individer, och att inte ta med den egna skiten som skräpar in i nya situationer. Jag var föräldraledig med cykelbränna, och många järn i elden. Det fanns också information som är väldigt samma som ett inlägg jag nyss skrev i ”sofy karriärtipsar”. Och det här inlägget hade jag helt glömt bort! Nåja. Tur jag tänker lika!

Året dessförinnan, 13 juni 2011 var jag gravid och ägnade dagen åt att rensa träningsgarderoben sommarfräsch och fri från lager 2 och ullunderställ. Tänk va, det känns ganska nyss som jag var irriterad över att inte kunna få träna som jag ville, men samtidigt känns det som en evighet har förflutit. Underligt.

2010 var jag sjuk den dagen och alive men inte särskilt mycket kickin’ och 2009 på möhippa. Hittade också detta helt briljanta (om jag får säga det själv) blogginlägg om Kentlåtar som skulle kunna vara inläggsrubriker från juni 2009. Det här borde man ju göra en serie av.  2008? Ja, redan då tyckte jag att det här med simning var lite sådär.

Shit va, många år av bloggande det faktiskt blivit!

IMG_6083

Mountainbike sommaren 2011

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!