Välkommen till din nya favoritblogg!

Better Bodies (fula) jacka

Vi gillar olika (och tur är väl det). På instagram mest kanske, men också på facebook och på några bloggar har jag sett ÅH och AH över denna jacka från Better Bodies. Personligen fattar jag ingenting. Exakt VAD är det som är så snyggt med denna jacka? Sömmarna i vitt på axeln som gör att det ser lite ut som ett par arbetsbyxor? Den sjukt överdimensionerande midjemudden? Fickorna som verkar sitta alldeles för högt? (prova tankeexperimentet att föra ärmarna till fickorna på bilden, verkar inte så bekvämt)

better bodies jacka

Är det så att alla ni som tränar på gym verkligen tycker det här är snyggt mode? Eller är det så att någon som INTE är del av den kulturen skulle ta på sig denna jacka? Jag är seriöst och nyfiket intresserad!

 1. nej, den är verkligen inte snygg. Den ser ut som sambons jobbjacka (han är hantverkare) men sen så har jag aldrig varit så förtjust i kläder från G-star heller så jag kanske helt enkelt är fel målgrupp.

 2. Bombajackan är för tillfället väldigt inne. Det känns som om BB har försökt kopiera den lite. Och nu är alla som annars är förtjusta i BB, lite eforiska. Man kan köpa ett modernt plagg – samtidgt som man fortsättningsvis understöder Better Bodies.

 3. För mig ser det nästan ut som en MC-jacka (men jag är ingen MC-knutte direkt)!

  Sen tycker jag det är lite intressant hur man lägger upp det. Du som inte gillar den belyser allt negativt du kan komma på och då är det lätt att hålla med (vilket kanske är meningen). Hade du eller någon annan som gillar jackan skrivit om den hade man säkert valt att lägga upp det annorlunda, genom att belysa allt det positiva man kan komma på och då säkert fått medhåll på det. Sånt tycker jag är intressant! 🙂

  1. Ja sant! Men då utelämnade jag ändå textens font, och avsaknaden av reflexer som är bra att hapå okristligt tidiga morgonpromenader. 😉

 4. Hshahahaha! Veckans roligaste blogginlägg hittills. Din oförståelse i frågan är underbar, jag känner igen mig i den. Hade dock inte sett den här jackan innan. Å andra sidan förvånas jag ofta över hur lustig smak många har. Och hur konstigt mode onekligen kan vara.

 5. Jag förstår verkligen, funktionen är ju solklar. I denna modell med stort tight midjeband kommer din midja se smalare ut och dina axlar (byst) kommer se större och bredare ut. När du sätter händerna i fickorna så kommer det se ut som att du har stora lats och inte får ner armarna eller så är den designad för folk med stora lats som faktiskt inte får ner armarna.

 6. Och de som lägger upp bilderna på den här Better Bodies-jackan fattar ju absolut ingenting om ditt eviga tjat om dina Craft och Marmot-jackor!
  Olika är bra och jag tycker ”Snabba Fötter” har en poäng med sitt inlägg 😉

 7. Haha, ja tur att smaken är olika. Annars skulle vi ju se likadana ut allihop. Korta jackor ger mig burr-känslor över huvudtaget… drar in kallt där.

 8. Jag kan vid första anblick tycka den ser snygg ut. Men jag skulle nog aldrig köpa den för den 1. Ser väldigt kort ut. Kaaallt. 2. Ser väldigt obekväm ut, man vill ju kunna andas, 3. Jag vill ha kvar min nuvaranade längd på armar och inte behöva utöka dem i längd för att nå upp till fickorna 4. Tränar man i den..eeeh?. Så neh, ingen jacka för mig…

 9. Det er en bodybuilderjakke! 😉 BB har en spesiell stil for de dedikerte fitness-folka spør du meg. Gutta med vide bukser og vide singleter med dyyyype armhuler og utringninger, jentene med denne type jakker..

 10. BB ser så himla tidigt 2000-tal ut tycker jag. Har svårt att fatta grejen med alla deras kläder. Det liksom luktar tribaltatueringar och skate:arskor på långa vägar om dem!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!