Välkommen till din nya favoritblogg!

5 lärdomar så långt under min pt-utbildning

  1. Det är mycket roligare att jobba med personlig träning än vad jag trodde. Och då trodde jag ändå att det skulle vara kul.
  2. Kunskap är makt. Jag känner mig väldigt stärkt i den kunskap jag har och den jag får på det sätt att jag inte behöver bry mig så mycket om vad andra tänker. Jag har makten i min kunskapsbedömning att jag kan avgöra själv.
  3. Allt är föränderligt. Att kunna ändra sig, för att forskning klarlagt eller att studier visar på, är det enda förhållningssättet. Det händer mycket inom träning nu, och det händer fort!
  4. Färre ord, större känsla. Jag imponeras av att några få ord, avvägda med precision kan vara det som skapar en känsla. Att välja rätt ord, för rätt person och vid rätt tidpunkt är ett hantverk.
  5. Att lära av de bästa är en otrolig ynnest!

utegym-ovningar-21

thehighline-14

och en sjätte: Det är ett tufft jobb att gå igenom det man kan om träning, lära nytt, lära in, i vissa fall lära om och klappa sig på axeln för det man redan kan. Det är väldigt roligt att göra det i en fin lärmiljö med otroligt kompetenta lärare och superhärliga kurskamrater. Det tar på krafterna och på energin att läsa 100% och jobba vid sidan om. Jag är också helt säker på att det är värt all ansträngning och all nedlagd tid och är så himla superpeppad mitt i sömnbristen!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!