Välkommen till din nya favoritblogg!

Att köpa en kalender

Det är dags att köpa en ny kalender. Jag älskar det! Mest älskar jag det, känslan av nystart, oskrivna blad och blanka papper. Jag har papperskalender och tycker att det är det allra bästa. Det må framstå som lite bakåtsträvande, men jag gillar det och det är inte så att det skadar någon som hellre har sina whereabouts i mobilen. Förra året skapade jag en personlig variant, men i år vill jag ha något annat. Något nytt!

wpid-wp-1435760677471.jpeg

Har ni tips på var jag hittar den allra bästa och finaste så berätta! Kraven är att jag ska kunna se en hel vecka på ett uppslag, även helgen, att det ska synas veckonummer och att den ska vara i någon slags mellanstorlek. Inte miniliten, jag måste få plats, men inte superstor heller. Smidig. Snygg. Just ja, jag vill också ha årsöversikter, gärna typ två år framåt i tiden!

Tips?

    1. Fiiin! Måste ta mig till en fysisk o kika, den var slut på nätet (och ändå risky, även om jag litar på din bedömning!)

  1. ÅÅÅ, en till som kör med vanlig hederlig papperskalender! Känner mig lite out of date emellanåt men det är ju så mycket mysigare med en vanlig kalender. Älskar att fylla i alla saker med fina färger. För man måste ju köpa nya pennor samtidigt. Tyvärr måste jag vänta ett par månader för jag kör kalenderår 🙁

    1. Var inne på Bookbinders design igår och kikade på de där fina kalendrarna de har, de byter också på helår vilket egentligen vore mer logiskt. Nu tar min slut 4 oktober, mitt i mellanland liksom…. hur gör en då? Köpa slängkalender att ha från oktober till sista december? Fortsätta aug/aug? Gah! Alla dessa val.

  2. Jag håller med Erika. Jag har precis köpt en likadan kalender på Lagerhaus och jag ÄLSKAR den kalendern. Lagom stor och överskådlig och snygg dessutom. Så nu har du två som kan garantera att den är värd att köpa:)

  3. Jepp, papperskalender rules.. .jag blir så klart utskrattad typ varje dag jag plockar fram min, inte direkt vanligt som IT-konsult att rata det digitala alternativet 😉 Men jag älskar att få upp veckoöversikten, att sitta och fnula med pennan i handen och planera. Jag har en från Bookbinders design i år, har haft både Ordning och Reda och från Åhléns tidigare, viktigt är för mig just att man får upp veckoöversikten + helg, att det finns gott om plats för anteckningar OCH att den går att få i en smashing färg 😉

  4. Jag brukar passa på när jag är ute och reser, men du kanske är i tidsnöd? Men från typ september och framåt håller jag ögonen öppna när jag är någonstans. Jag har min lite som dagbok också där jag kortfattat skriver vad jag gjort på dagarna, så då blir den ett extra roligt minne om man köpt den på någon speciellt ställe. Ibland blir det väldigt cheesy som när jag köpte en med de franska impressionisterna, men kul ändå!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!