Välkommen till din nya favoritblogg!

Det där du vill veta

mammalöpning

Hej kompisar! Vill ni veta något som jag inte berättat? Som ni undrar men jag sällan skriver om? Våga fråga!

 1. Hur träffades du och prinsen?
  Vad tycker du om bloggportaler?
  Vilken är din favoritfärg (förutom orange)?

 2. Jag tycker Sofys karriärtips är spännande! Familj, träning, bra mat och att växa i yrkeslivet!? Hur!!?

 3. Hej! Jag förstår att livspussel och sånt inte ger plats för allt men eftersom mitt livspussel precis fått färre bitar och är betydligt mer lättlagt (barnen är precis nyutflugna) så står jag här och är total nybörjare på cykel, tar mig fram med spd-pedaler på asfalt men vill bara ut i skogen. Hur vågar man? Hur gör man? För… nog blir man fegare med åren (och benen läker väl också långsammare;)) Hur gjorde du????

 4. Det här är ju ingen spännande fråga med ett uttömmande svar direkt, men har du något tips på en bra tabata-app?

 5. Jag undrar också hur det går med mtb-cyklandet!
  Och sen är jag lite nyfiken på hur ni får livspusslet att gå ihop, med jobb, träning och tillsammanstid.

 6. Kanske är detta lite för privat och tycker du det så behöver du förstås inte skriva om det 🙂 Jag skulle i alla fall vilja veta lite om din väg tillbaka från förlossningen. Jag födde barn i januari och även om jag inte hade lika mycket komplikationer som dig så sitter jag här nu med en kropp som känns så otroligt svag. Framförallt i coren och bristningen känns fortfarande även om den anses läkt… Jag har alltid tränat mycket men nu känner jag mig rädd för att komma igång. Vet liksom inte var jag ska börja och är så rädd att göra fel. Önskar jag hade kunnat vara med på ert mammaträningsevent men det kommer kanske fler chanser.
  Nåja av allt svammel vill jag nog få fram att jag skulle bli peppad av att läsa lite om din väg tillbaka. Få tillbaka hoppet om att det går att komma tillbaka!

 7. Jag känner att min träning flyter på bra, men hittar inte den där sista ”perfekta” känslan, när det gäller känslan i kroppen. Gissar att det har med vad jag äter att göra..

  Så min fråga blir; Hur mycket fokus lägger du på kosten? 🙂

 8. Cykelfråga: jag vill gärna ge mig ut på stigar i skogen men känner att jag blivit feg på gamla dar (som barn cyklade man ju överallt och jag minns fasen inte en enda vurpa…) och håller mig till grusvägar. Ojämna traktorspår ibland, men ändå vägar. Vad ska jag tänka på? Fastknäppta skor är väl ingen hit känner jag, men annars – typ hur tänker jag med broms eller inte när det skuttar så man nästan åker av…? Gasa på och skutta över hoppen, eller dyker man omkull lättare då än om man liksom balanserar fram? Rörigt, hoppas du förstår min fråga 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!