Välkommen till din nya favoritblogg!

En perfekt födelsedag

På en perfekt födelsedag vaknar man av pussar och ryggsmek. Hör barnskratt och en tekokare som slagits igång. Drar på sig bekväma nya fina jeans, ni vet, ett par som var det första paret man provade i butiken och vips så var man färdig och gick med papperspåse därifrån på handleden. Dricker te som är rött, med tempererad mjölk och äter en surdegsmacka med aprikoser och hasselnötter. Kramar litet bustroll länge och rufsar om hår som lockar sig i nacken. Lämnar, men inte för jobbet.

Möter upp glada och förväntansfulla vänner som fnissar ikapp och är så ivriga att de står och stampar på en parkering. Hejar glatt på nya bekantskaper som rest långt för att vara med om något roligt och nytt. Hög volym och sittfuldans. Får ord om vårens träningsmål och drömupplevelser från baksätet. Den nya bilen luktar nybil som bara nybil kan lukta och X-drive betyder fyrhjulsdrift och är extra roligt på vinterväg. Inga renar strejkar tjurigt på vägens mitt.

Blåvitt sken, snöfallspoesi. Glesbygd och ensamma mörka granar till vägs ände längs böljande vita fält. En välkomnande fjällgård med ljusen tända och ett fjäll som tornar upp sig. En mustig gryta, eller en god fiskrätt. Varm choklad och absolut champagne. Fingra på breda snöfallspuderdumpsskidor och vassa racelagg som längtar morgondag. En pistmaskin som tuffar på. Två huvuden som landar på kudde. Nya lakan i lyxehytte, dit man kört väskor upp med skoter. Att vara på resa och skaffa sig semester. En perfekt födelsedag i blåvita toner. I kärlek. Med vänner.

födelsedag

en PERFEKT DAG

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!