Välkommen till din nya favoritblogg!

En väldigt bra julklapp

Jag hoppas att ni är nöjda och glada över era jular. Att ni gett och fått eller medvetet låtit bli. Att alla varit i harmoni, att chokladaskarna aldrig sinar, att promenaderna och löpturerna varit friska. Att ni glittrat, skrattat, tackat.

image

Hemma hos mig sköter prinsen livet. Jag är på julklappsdygn och ligger nerbäddad i en hotellsäng. Har shoppat, ska äta middag om ett tag, dessförinnan göra en snabb ”prison cell workout” – tänk burpees/armhävningar/utfallshopp på stället i några intensiva minuter. Sedan, en lång dusch på det!

1,5 dygns egentid med tid för reflektion, dagdrömmeri, visionerande. Att tänka klart en tanke, gå ensam på toaletten och sova en hel natt utan att vakna. Shoppa. Lyxa. Sova lite till. Det låg i mitt kuvertpaket på julafton. Ett kuvertpaket jag blev så glad och rörd över att jag var tvungen att gå ut i köket och lyckliggråta lite. Ni vet, gråta på riktigt, inte bara bli sådär lite klädsamt våt i ögonen.

Känslan. Den känslan. Att få något svåråtkomligt och enormt uppskattat.
Kanske världens bästa julklapp från världens bästa prinsman.

Vad fick du?

  1. Ja jisses, vilken julklapp! Jag blir helt tårögd bara av tanken på en sån julklapp. Det är kärlek det, att ge ett sånt dygn.
    Själv fick jag en Desigualväska som köptes på flygplatsen på Teneriffa tidigare i höstas. Jag visste ju om det, eftersom jag pekade ut den – men blev också så där hemskt glad. Har svårt att unna mig dyra saker, så det var svårt för mig bara att peka ut den, då riskerade jag ju att faktiskt få den (som var så dyr, inte ska väl jag, typ). Så inte bara att jag gillar själva väskan, jag gillar faktumet att jag klarade unna mig, bara mig, den. God Jul på dig!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!