Välkommen till din nya favoritblogg!

Tänk om jag ångrar mig

Några av er ville veta saker om mig, när ni hade chansen att sätta rubrikerna. Jag ångrar ingenting. Ett bra sätt att tänka och leva. Allt man varit med om tar en fram till där man är idag. Om jag fick ångra (eller ja det får jag ju men det är inte så stor idé och om jag inte gjort de val jag gjort kanske jag inte hamnat där jag är idag och ni fattar att jag väldigt gärna vill ha grejer jag har idag va?). Men. Ja OM jag fick ångra så ångrar jag:

Att jag skulle vara så förbaskat kär i den där killen som sen slutligen behandlade mig som skit att jag varken gjorde en/två/tre säsonger på valfri skidort i Canada som jag hade velat efter Tärnaby. Samma kärlek som gjorde att jag inte åkte någon termin utomlands när jag gick på universitetet. Tre säsonger hade jag förresten aldrig gjort. Men det ångrar jag. Jag ångrar att jag slutade måla för det är en så väldigt stor tröskel att börja igen. Jag ångrar varje gång jag ska börja med något att jag inte gjort det förut eftersom jag avskyr att vara dålig. Att man sen rimligtvis inte kan vara helt bra på grejer man aldrig gjort är en annan sak jag ångrar att jag inte tar till mig. Jag kan ångra att jag slutade med hästar. Att jag inte behöll Joy, eller snarare att jag inte kunde forma mitt liv till ett där hon fick det som behövdes. Jag ångrar att jag inte besökte Thailand innan alla redan varit där. Att det tog lång tid för  mig att lära mig gilla oliver. Att jag inte maxmaxmaxade i alla styrkegrenar när jag var som starkast. Och nu ångrar jag både att jag inte tränat och att klockan är alldeles för mycket och att jag borde somnat för länge sedan.

  1. Som man säger, man ångrar väl oftast bara det man inte gjorde. Men det är en intressant tankelek, det här med ”hur hade livet sett ut om jag valt si istället för så”. Meningslös men ganska intressant.

    Idag gjorde jag ett val att morgonjoggå – så behöver jag inte ångra mig ikväll. Känns fint.

  2. Å vad jag känner igen mig i denna mening ”Jag ångrar varje gång jag ska börja med något att jag inte gjort det förut eftersom jag avskyr att vara dålig”. Precis så tänker jag också hela tiden…tänk om jag hade börjat för 10 år sen…
    Ha en finfin dag!

  3. Det ju så. Att man ångrar sånt man INTE gjorde… eller vågade. Och du är både en företagsam och modig person, så dina ångringar är trots allt ”bra”. Och well, det finns så mycket saker man SKULLE kunna ångra. Men om man trivs med livet nu, som du skriver… varför fundera på det, gjort är gjort och nu är nu!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!