Välkommen till din nya favoritblogg!

Bloggkärlek och träningskärlek!

Anmälan till Fazer Blogger Boot Camp har öppnat. Och innan vi ens hann gå ut och berätta det hade massor av härliga träningsvänner valt pass och skickat in sin anmälan. I love you! Nu är den öppen i alla fall!

Ni gillar länkkärlek. Jag VET att det är så. Alla gillar länkkärlek. Kommer ni ihåg när vi (ja, vi!) körde den där serien om vem som läste uppochhoppa? Ni berättade om era bloggar under inlägget ”men du då?” och jag lyfte upp er veckovis under rubriken NI (i flera delar) typ fyra-fem åt gången. Jag blev inte riktigt klar, men nu tänkte jag fortsätta eftersom det bara är några få som inte fick sin tid i ljuset. Blir ni fler som kommenterar där nu får jag kanske fortsätta…och som väl är fyller jag ju den här bloggen några gånger per dag så jag tycker det är helt ok med mer material.

LinaLinnea kör Landrover (och verkar mycket förtjust i det), fotar gärna naturbilder, har en hund som själ russin och ställer till det för sig och gillar att cykla. Och så tackade hon mig för att hon börjat springa och äntligen gillar det. Fina grejer! Cilla skriver just talking nerdy to you. Gärna långt och länge. Glatt och hängivet, drömmer om att bli förfatatre, jobbar med gymnasieungdomar och hänger mycket på instagram.

Malin skriver bloggen Malins Melodi, namngiven så eftersom hon är en hejare på det här med musik. Utöver det bakar hon allt bröd hon äter, har gjort klassikern, springer lopp, cyklar både slätt och stig och är omöjlig att slå på introtävlingar. Tänk er det i en enda mix på en blogg. Värt ett besök! Sara berättar om sin löpning och sin träning i bloggen träningen och livet. Bloggen uppkom eftersom tanken ”det här skulle jag skriva om ifall jag hade en blogg” återkom allt oftare. Sara jagar inte tider, men vill göra det bästa hon kan utifrån sina förutsättningar. Något som går alldeles ypperligt bra.

 

Och så Suzan. Härliga, glada, peppiga Suzan. Som numera bor där nere i södern, fixar bloggträningsträffar då och då, har coola hundar, tatueringar och en skön attityd. Ibland skäller jag på henne när hon fotar keso ( som ser ut som kräks) men oftast applåderar jag över sprungna kilometrar och uppnådda mål. Suzan vilar sen någon gång och har om jag minns rätt varit med på fyra av fem Blogger Boot Camps!

Vill ni vara med vårens träningsbloggsfest? In och kika om det kan vara något för dig!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!