Välkommen till din nya favoritblogg!

Du är en stjärna

Ibland händer det att man tvekar. Fastän det är något roligt i träningsväg som väntar och man ska göra något man i hjärtat vill så kan tvivlet finnas där. Det finns andra som är bättre på det här än mig. Det finns andra som har gjort det här längre. Satsar hårdare. Vill det mer. Tänk om jag inte orkar. Inte kan.

Ja tänk om. Det kommer antagligen alltid finnas någon som är bättre på endera sak, särskilt om den har gjort det förut och du inte har det. Men det är inte så att man måste vara bäst för att få vara med, inte ens i OS, VM eller SM-sammanhang. Ha kvalat dit kan man ha behövt, men man behöver inte vara bäst för att delta. Så kan man tänka för att ta sig loss!

I morgon går träningseventet Blogger Boot Camp. Det har sedan starten 2008 handlat om att ses på riktigt. Göra den där highfiven live – istället för bakom skärmen. Alla kan. Alla duger – men zero is not a size. Det är egentligen den enda restriktionen som finns. Att man i och med att man anmäler sig till BBC också tar ansvar för att ge sin kropp ordentligt med energi till att skratta, träna med glädje, delta i gemenskapen och försöka sitt bästa. Det är det alla som i morgon går på BBC har anmält sig till.

bbc2014

Det är dags igen. I morgon kör vi. Du är en stjärna.Klockan nio startar första passet – sen tränar vi, lyssnar vi, äter vi, tränar vi och kanske lyssnar eller tränar massa mer. På kvällen fyller vi på med energi, sen firar vi att det finns så många härliga personligheter med unika sammansättningar och egenskaper och delar ut massor av priser. Inte nödvändigtvis till de som var bäst, utan också till den som försökte mest, klev utanför en bekvämlighetszon, sprängde gränser, var extra peppig och hjälpsam, bidrog till bra stämning eller som fjantade sig i vårt photobooth.

Träningsväskan är packad. Pirret finns i magen. Låt det finnas – lite pirr av förväntan är inte fel, men släpp alla tankar om oro och att inte duga. På BBC är alla ögon glittrande. Munnarna ler. Armarna är välkomnande och aldrig är det långt ifrån en hjälpande hand. En hand i ryggen i en tuff uppförsbacke, ett peppande ” du kan” – jag har dig – från en ny bekantskap. Du kan vara den som hjälper, den som ler eller den som tar emot. Ta chansen – bidra med allt som är du!

Det är dags igen. Du är en stjärna. Du gör ditt bästa och det är gott nog. Lita på det!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!