Välkommen till din nya favoritblogg!

Save the date: BBC15 mars 2014

Blogger Boot Camp. Sveriges största, roligaste, härligaste, mysigaste, infoga valfritt superlativ – träningsevent för bloggare kommer år 2014 gå av stapeln den 15 mars. Jag är part i målet, men älskar det eventet. Och jag älskar att ni är fler och fler som vill komma och som håller det kärt. Vi tillsammans gör Blogger Boot Camp till vad det är, en härlig ”branschfest” av träningsbloggsnörderi!Boka datumet!

Förra året sålde 135 biljetter slut på 23 timmar och vi hade över 100 på reservlista. Det är något vi tänkt på när vi nu sätter planen för 2014. Lite fler detaljer ska finslipas innan vi kan berätta mer, men mer bloggfokus och träningsfokus än någonsin vågar jag lova. Som vi längtar! Håll er uppdaterade via exempelvis facebooksidan. Taggen blir mest troligt #BBC14 om ni redan nu vill basunera ut någon slags känsla eller sprida ordet! (bbc13 var en slags ölfestival som gick i oktober, vilket betyder att vi borde klara oss bra med #BBC14 utan en massa öluppblandning i mars!)

kvällbbc

_MG_0052

 

_MG_0064

 

_MG_0303

_MG_0305

_MG_0307

Lite sånt där gjorde vi förra året. Och så tränade vi massor!

Innan det blir den 15 mars kommer vi dock hinna med både crossfitevent, skicamp och BBCmamma (Blogger Boot Camp för mammabloggare) – mer om dessa datum och innehåll kommer inom kort det med. För all info, gilla vår facebooksida så får ni senaste uppdateringarna.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!