Välkommen till din nya favoritblogg!

TACK – #BBC2014

Hur skriver man som arrangör om Blogger Boot Camp? Det är svårt tycker jag. Svårt att berätta för er som inte var där, eftersom det är helt omöjligt för mig att vara objektiv. De senaste dagarna har jag läst inlägg på inlägg med bultande hjärta och blossande kinder. Blivit rörd till tårar och haft en mage som blivit så varm av alla fina ord om eventet att jag nu börjat smälta och tagit in allt. Att ni gillade det – att förändringen att fler fick plats inte gjorde eventet särskilt mycket mindre härligt nära gemenskapsbyggande. Att instruktörerna levererade (och överlevererade) underbara träningsupplevelser. Att mixen blev bra. Att träningsvärken varit och är stor. Glädjen större. Att det finns en vilja att komma tillbaka.

blogger boot camp 2014

Och jag blir lättad, glad, upprymd. Att nu höja näven, klappa sig på axeln. Stanna upp och njuta i stunden. Att säga till sig själv – ”jag och mina fantastiska medarbetare på alla plan gör detta möjligt”.  Men det jag allra mest vill trumpeta är glädjen över att se glädjen. Jag är nöjd och glad för att ni är nöjda och glada. Utan er så spelar det ingen roll vilken lokal vi väljer, hur vi lägger upp det, vilka partners eller sponsorer som är med – för det är ni deltagare som är allt. Och att ni tar er tiden att berätta att ni är nöjda – det är det största av allt och som får mitt hjärta att svämma över och inte tveka en endaste sekund om att det blir ett Blogger Boot Camp 2015. Vi brukar köra samma helg. Tittar man i kalendern är det den 14 mars 2015.

_MG_4751

Viktiga, oerhört viktiga är våra partners och sponsorer. De skapar möjligheter att ta in de föreläsare och tränare vi vill ha och de bidrar till härlig stämning, bredd och djup och till en mer nyanserad träningsupplevelse med aktiviteter på plats. Därför vill jag tacka dem, officiellt också här:

TACK Sodastream för läskande bubbligt vatten i massa goda smaker, frikostiga tävlingar (13 sodastreammaskiner delas ut i tävlingar) och vattenflaska till alla deltagare. Det var så härlig stämning hos er! Att mitt bubbelvattenberoende är befäst sedan länge är ingen hemlighet, och jag är glad att jag kan skapa bubblor som smakar fantastiskt bra, utan direkt miljöpåverkan och kan välja bara enkel naturlig smaksättning av vattnet eller mer festlig läsk eller lemonad om jag så önskar. _MG_4965

_MG_4781

TACK Holistic för att ni tog med er Malin Ewerlöf som inspirerade till ny löparglädje och utveckling av löpsteget till de som valde den klassen. Och för att ni strålade som solen i er monter, bjöd på smakprover och la ett helt kilo proteinpulver i goodiebagen! Att blanda kokosolja med Holistic reds blev en god liten energikick. Testa hemma!

_MG_5008 _MG_5191

TACK Safe Education för att ni var på plats och pratade och guidade kring jobb i träningsbranschen, utbildningsalternativ och också bjöd på en spännande kort rörlighetsworkshop kopplad till mental inställning. Alla deltagare kan gå på fri workshop med Safe inom valfritt ämne – en fantastiskt fin värdekupong som låg i goodiebagen – och den stora högvinsten – en plats på valfri utbildning värd 20 000 kr satte lyxig guldkant på kvällens fest. Så fint att ni se att ni bjuder in till att testa er – träffa er och är nyfikna på alla träningsglada tjejer med full ödmjukhet!

_MG_4785

_MG_5054

TACK Casall för att ni tog med er ert grymma team med Casall trainers som peppade och utmanade våra deltagare till max, och att ert engagemang och glädje genomsyrade hallen långt efter passets slut. Att få träffa marknadschef, designers, butiksansvariga och personliga tränare i er monter är en härlig mix som skapar stort värde. Alla deltagare gick hem med fin HIT-tshirt och massor av ny träningsinspiration och en vinnare på kvällen för grymt kämpande vann ett stort kit med HIT-träningsredskap!

_MG_5058

_MG_5004

TACK till Kettleworx som höll sin Sverigepremiär på Blogger Boot Camp och visade upp ett nytt sätt att träna med kettlebells i gruppträningsform. I deras monter kunde man vinna instruktörsutbildning och på kvällens fest delades det ut kit med kettlebells till en vinnare. Att visa upp nya saker är både utmanande och roligt – er energi och glädje över att vara på plats gick inte att ta miste på och bidrog till fantastiskt härlig stämning.

_MG_4808

_MG_5068

TACK till Scandic Anglais för fint samarbete kring hotellerbjudande till våra deltagare och kvällens fest och valfria middag. Jag åt den enormt goda hamburgertallriken som varmt kan rekommenderas om man har vägarna förbi Stockholm city!

Och TACK till Gainomax – bananas are for monkeys… så ni såg till att man kunde byta en banan mot en Gainomax proteinmjölk för bra återhämtning mellan tuffa pass!

_MG_5187

TACK Dalblads för kul bagarbesök som kom med rykande färska bars med kanelbullesmak!

_MG_5181

Nyfiken på ord och blogginlägg om Blogger Boot Camp från världens bästa deltagare? Det kommer en lista med massa länkar lite senare i veckan! <3

_MG_4915

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!