Välkommen till din nya favoritblogg!

Utveckla din löpning med mig 14-15 april 2018

Det är något alldeles speciellt med den känslan som skapas när man samlar personer med gemensamma intressen i ett rum och skapar en tillåtande atmosfär. När man sänker garden med flit och låter både allt härligt och några utmaningar få ta plats. När man får grotta ner sig i ett intresse, vara på riktigt superglad över en lyckad intervallkänsla och dela den med andra, som blir glada för ens skull. Att kämpa tillsammans i tuffa utmanande sista sekundrarna i en sidoplanka med speciell twist. Att andra nickar hummande. Att du uppmuntras med glitterögon när du har ordet.

Så vill jag att känslan och upplevelsen ska vara på mina löparläger och det är den feedbacken jag får. Mina deltagare utvecklas med varandra. De lär in och lär nytt och tar med sig både ny teknik, ny kunskap och nya kompisar hem när lägret är slut.

 

Ett och ett halvt dygn på rymmen i Stockholms skärgård på vackra Skeviks gård. En vilsam plats perfekt för löparläger. Här tränar jag ett nytt gäng den 14-15 april och du kan vara en av de som får plats. Det vore roligt om du kom – så att vi kan springa och skratta och växa tillsammans!

Här läser du mer och ser schemat. Vi startar lördag tidig för middag och avslutar söndag lunch.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!