Välkommen till din nya favoritblogg!

Casall AW 2012 – Golden moments!

Casalls kollektion för kommande höst och vinter innehåller många guldkorn, i dubbel bemärkelse. Jag kände och klämde och kikade och synade och kan konstatera att jag gillar det jag ser. Casall visar upp härliga nyheter, snygga detaljer som känns unika och vackra. Det är enkelt, men med en twist. Jag tänker Filippa K – fast i glammigare sportversion. Jag tycker det känns unikt och i sitt eget slag. Annorlunda än andra märkens kommande kollektioner. Annorlunda på ett bra sätt!

Huvudtonerna som PR-byrån valde att lyfta ur kommande kollektion var turkos/grönt (en färg som ofta beskrivs som magentha), guld, grått och en varm orange/korallton. Plaggen kommer i fler nyanser, en ljus apelsinorange, en ”barbierosa” och svart.

Man har jobbat mycket med materialvalen. I den här tröjan finns ett smalt rutnät i glansig silverton, som ger vackert liv till den svarta ytan. I rött blir tyget snyggt eldigt, utan att bli galet uppmärksamhetskrävande. Casall behåller och jobbar vidare på de guldtyger de jobbat med tidigare säsong. I kombination med svart blir plaggen fantastiskt snygga och det guldiga tyget kommer verkligen till sin rätt. Mina favoriter blev de här tightsen nedan.

Alldeles nyss skrev jag om fokus på snygga ryggar här på bloggen. Som på beställning kommer Casall och visar upp att de jobbar på ryggfokus AW 2012! Flätade detaljer, smala band i kors i snyggt mönster och som i bilden ovan på det turkosa linnet, en rolig knäppning som vacker ryggdetalj.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!