Välkommen till din nya favoritblogg!

Craft Delta Collektion

Craft Delta Collection kombinerar kompression med 3D-design för idrottare som ställer lika höga krav på sin utrustning som på sig själva.

Enjoy your hard work.  Lungor. Hjärta. Muskler. Vi har en enorm kapacitet inom oss. Smidigt, starkt, snabbt. Att känna pulsen slå hårt i tinningen, att få svidande saltsvett i ögonvrån, att känna blodsmak i munnen – det är en fantastisk upplevelse att ta ut sitt max.

craft delta

Delta compression long tights, 800 kr. Långa tights i svart med detaljer i antingen lilac eller berry för dam samt svart med detaljer i flumino för herr. Inköpsställe. 

Att det som nu är tungt en dag kommer kännas lätt, eftersom du blir bättre. Att pressa och förflytta en gräns. Att klara av och att ta sig till ny nivå, det är träningens stora tjusning. Träning är att hugga i. Att sluta värdera onödig fakta och istället använda det vi behöver. Lutande rot där, stenröse där, greppa här. Vi skapar frihet och andrum när pulsen slår snabbare och besluten behöver tas nu.

Oavsett om du har en plan, ett mål eller bara älskar utmaningen i förflyttning är du träning. Mjölksyra och rosig kind, varm high five och sedan återhämtning.

craftdeltastora-6

craft kompressionstights

Delta compression long sleeve shirt, 700 kr. Långärmad tröja i svart med detaljer i antingen lilac eller berry för dam samt svart med detaljer i flumino för herr.

Lungor, hjärta och muskler är din kapacitet. Smidigt, starkt och snabbt är ledorden för ett njutbart hårt pass. Ditt jobb, din träning. Enjoy your hard work.

craftdeltastora-21

craftdelta-33

Materialvalen Craft har gjort ger oöverträffad kombination av kompression, rörelsefrihet och fukttransport. Kläderna med kollektionsnamnet Delta är skapade för högintensivt idrottande med sömmar som varken syns eller känns. På tightsen finns en dold ficka för smart nyckelförvaring och överdelarna har laserskuren ventilation för att ytterligare optimera fukttransporten och ge en effektiv temperaturreglering.

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Craft Sportswear, här kan du köpa ditt kit!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!