Välkommen till din nya favoritblogg!

Höstens träningsmode

Idag vill jag visa er lite trender för höstens träningsmode. Vilka färger och vilka mönster som är det som är hetast och som vi kommer se mest av i butiker och webbshoppar nu när höstens lager fylls på. Nedan ger jag er sex stycken tydliga trender som ofta också syns i kombination. Jag har scoutat lite tidiga nyheter som kommit in och visar ett kollage nedan. Plaggen finns alla på Sportamore och länkarna är reklamlänkar. Vill ni spana mer på alla nyheter som Sporatmore har 20% rabatt på klickar ni här. Alright – då kör vi trenderna:

Grått och svart: Grått och svart i olika block är en trend som varit tydlig över några säsonger nu och den trenden håller i sig lika starkt till hösten. Former förstärks med skuggor och skiftningar. Kan också ses i kombination med trenderna reflex samt varumärkesnamn/budskap.

Reflexskimmer: Reflexer har gått från att bara vara funktion till att bli en trenddetalj. Företag som Puma och Craft gör träningstights i höstkollektionerna som vid första anblick ser ut som glitterleggings, men är smarta och snygga träningstights. Stora reflexblock eller jackor och skor helt i reflexmaterial kommer också. Jag längtar efter att få visa er ”partytightsen” från Craft som jag har kommit att kalla dem.

Mustigt vinrött: Björn Borg, Nike och Röhnisch är tre varumärken som lyfter mustigt  vinrött i höstens kollektion.

Varumärkesnamn eller budskap: Varumärkesnamn eller budskap lyfts till hösten fram i revärer eller i resår, inte lika mycket i tryck som tidigare. Exempel på företag som tagit den här vägen är Under Armour och Soc.

Blått: Förvånansvärt mycket blått i olika toner har synts i höstkollektionerna i år, särskilt de kollektioner som har yogainriktning har anammat blått för tjejer.

Småmönstrat eller blockmönstrat: De småmönstrade tygerna som synts i några säsonger i form av spets, ormskinnsmönster och leopard finns kvar och småprickigt gör sällskap. Mönstren blir mer subtila och i ton i ton än tidigare. Det småmönstrade har sällskap av trenden stora färgblock, ofta i grått och svart som sagt, eller i kontrastfärger.

traningsmode hosten 2016

Övre raden: Flattering tights, 499 kr, Röhnisch // Free Run, 1095, Nike   // Heather tights, 239 kr, BLCC //

Mittersta raden: Mika, 139 kr, BLCC// Speedform turbulence (reflekterande ovansida), 899 kr, Under Armour //

Undre raden: Graphic shorty, 209 kr, Under Armour // Tank, 549 kr, Adidas // Powershape tights, 899 kr, Puma //

Reklamlänkar

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!