Välkommen till din nya favoritblogg!

Min nya keps

Häromdagen åkte vi en tur till Lundhags fabriksutförsäljning i Järpen, där de utöver sitt eget märke säljer en hel del andra outdoormärken och produkter. Medan jag (försökte) hålla ordning på två kids som lekte kurragömma bland klädställningarna provade prinsen kängor, hittade och köpte längdskidvalla och sportglasögon.

När jag lämnade över barnöversynen fångade något orange/lila/rött mitt öga och jag föll pladask. Som tur var passade kepsen från Prana jättebra och för 160 spänn kändes den som ett kap. Jag, som aldrig bär keps, har nu en ny favorit att sporta när det nu är man bär keps. Typ ganska ofta väl?

pranakeps-1

pranakeps-2

Keps medelst efter-lunch-vila på balkongen. Det var ett bra kepstillfälle!

Det är faktiskt lite smått vansinnigt hur mycket jag gillar den. Ni vet, sådär så att jag flinar när jag ser den och inte an låta bli att ta av och på den ett par gånger när jag går förbi den i hallen. Vi får väl se om det går över, men just nu känns det som att jag verkligen kommer välja att sporta keps vid varje givet tillfälle. Jag är alltså förälskad i en keps. Slut på meddelande, carry on, världen!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!