Välkommen till din nya favoritblogg!

Svar ja.

Min prins åker till Usa på söndag. De fina shoppingmöjligheterna kring det har vi redan diskuterat. Om jag precis (nåja, för 45 minuter sedan) shoppat tre grejer från Lululemons webshop med hopp om att de kommer fram till Prinsens hotell? Svar ja.

Om jag precis nu upptäckte världens största monstergalleria ca tre kvarter från prinsens fancypancy hotell, där det ta daaa, finns en Lululemonbutik. Svar ja. Det finns också 249 andra butiker som har öppet från 9.30 am till 9.30 pm. Den där om att ”det fanns inget att köpa och jag hade inte tid” som han har kört med redan i förtid kan vi diskutera lite i morgon känner jag. På den eminenta websidan finns interaktiv karta över monstershoppingcentret.

Tänker mig mycket pedagogiskt upplägg med stopp och pilar nedsatta på säg… Champ sports (där han ska köpa Saucony Type A5), Gap (valfria kläder till bebé, han kan tänka själv), Godiva Chocolatier (ja men ni hör väl på namnet?), Lululemon Athletica (hitta nåt snyggt jag borde ha som inte finns i Sverige!), Michael Kors (ihhh! SKOR! strl 37, US 6, bara välj nåt!), Sephora (clinique är tokbilligt, de har en grym deo) Macys (köp RL till bebén!) och Tiffany & Co (för att jag har fött ett barn och fortfarande rehabar kring det, SEX månader efteråt. Just saying…)

Om bara FedEX gör vad de ska har jag den här snygga hemma om ca två veckor. Blir fint det!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!