Välkommen till din nya favoritblogg!

Svar ja.

Min prins åker till Usa på söndag. De fina shoppingmöjligheterna kring det har vi redan diskuterat. Om jag precis (nåja, för 45 minuter sedan) shoppat tre grejer från Lululemons webshop med hopp om att de kommer fram till Prinsens hotell? Svar ja.

Om jag precis nu upptäckte världens största monstergalleria ca tre kvarter från prinsens fancypancy hotell, där det ta daaa, finns en Lululemonbutik. Svar ja. Det finns också 249 andra butiker som har öppet från 9.30 am till 9.30 pm. Den där om att ”det fanns inget att köpa och jag hade inte tid” som han har kört med redan i förtid kan vi diskutera lite i morgon känner jag. På den eminenta websidan finns interaktiv karta över monstershoppingcentret.

Tänker mig mycket pedagogiskt upplägg med stopp och pilar nedsatta på säg… Champ sports (där han ska köpa Saucony Type A5), Gap (valfria kläder till bebé, han kan tänka själv), Godiva Chocolatier (ja men ni hör väl på namnet?), Lululemon Athletica (hitta nåt snyggt jag borde ha som inte finns i Sverige!), Michael Kors (ihhh! SKOR! strl 37, US 6, bara välj nåt!), Sephora (clinique är tokbilligt, de har en grym deo) Macys (köp RL till bebén!) och Tiffany & Co (för att jag har fött ett barn och fortfarande rehabar kring det, SEX månader efteråt. Just saying…)

Om bara FedEX gör vad de ska har jag den här snygga hemma om ca två veckor. Blir fint det!

 1. Lululemon var nytt för mig. Riktigt snygga kläder (kollade deras hemsida)! Vet du om märket säljs i sverige?

 2. Sofy, hur är storlekarna på Lululemon? Jag är en lång 38a (hoppas ännu trots att vågen visade chocksiffror imorse … sniff). Hur mycket betalar du i tull och frakt om de skicka med FedEx? Jag har lite dålig erfarenhet från det transportföretaget, nämligen …

  härlig bh!

 3. Anna: jag har inte riktigt koll kring storlekarna, har 6 o 8 på mina linnen, motsvarar ca 36-38 tror jag. De i strl 6 är ganska tighta, men så är det ju sådant åtsmitande tyg liksom, dock skön modell, tjockare än vanligt träningstyg, men som andas. Jag beställde till prinsens hotell, har aldrig skickat över vattnet, inte värt att betala tull osv, blir fort dyrt! De har free shipping i usa!

  1. å – jag ska leta upp nån som är på väg over there. Några små toppar tar väl inte så stor plats, hihi … tack för svar!!

 4. Lululemon säljs här i Australien också, väldigt bra för mig 🙂 Älskar deras träningskläder! Men vissa grejer är mycket billigare i USA än här. Igår fick jag ett paket innehållandes 3 par byxor och deras anorak: Me like! Jobbigt att man måste betala tull i Sverige. Här kan man handla upp till AUD1000 (7000SEK) innan man måste betala skatt.
  Hoppas du får något snyggt från Tiffany&Co!

 5. Haha, underbara argument och vinkningar till prinsen. Lite roligt ställe att åka till också – har aldrig hört om platsen.

 6. Klart du ska få presenter! Det tror jag du får också 🙂

  Åh, grymt sugen på blåbärsefterrätten… köper du fraset eller gör du det själv?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!