Välkommen till din nya favoritblogg!

Julledigheten i ett bildsvep

Att koppla ner och koppla av, det har den här superlånga ledigheten handlat om. Vi kikar lite hur det sett ut!

Jul 2018

Granen köptes som grisen i säcken och var nog den finaste vi någonsin haft. Choklad mumsades, klappar innehöll önskade önskningar med katt (låtsas), skateboard, skridskor och en gimball till mig!

Mellandagar

Vi fick besök från skåne och det var som att mildvädret hängde med. Det var klädtestarväder deluxe, regnigt, blött och storm. Dagar i backen, varm choklad och sedan eftermiddagspass i längdspåret. Jag lärde första barnet av tre detta jullov att hitta säkra svängar och bra broms i skidbacken.

Nyårsvecka

Den 30/1 åkte vårt besök och en ny familj checkade in. Vi älskar att vi flyttat till en plats dit många vill komma och hälsa på!

Nyårsafton

Vår inte särskilt nytänkande men väldigt goda meny bestod av förrätt; råraka med löjrom, finhackad rödlök och creme fraiche.

Varmrätt; oxfilé, hasselbackspotatis, morot, rödvinssås och grönsaker.

Året avslutades med en tappad tand, dessert av vit chokladmousse med hallon och passionsfrukt och span på fyrverkerier från första parkett.

2019s första träningspass och mer skidåkning

2019’s första träningspass gjordes med finsällskap och var en cirkel för axlar, ben, rygg, lite puls och core. Avslutningsvis lekfull balansgång!

I skidbacken lärde jag två nya härliga kids med helt olika temperament och förutsättningar att åka skidor. Det är häftigt och givande att se hur självförtroende och kompetens ökar. Från total nybörjare till kontroll i stora backar på några träningspass. Tveka inte att höra av dig om du också vill boka Sofias privatskidskola i Åre, till dig eller ett barn!

Julfirande söderöver

Med dubbla känslor lämnade vi sedan Åre för julfirande hos våra familjer i söder. Vi är så nykära i vårt Åre-liv att vi ogärna lämnar, även för roliga saker.

Vi öppnade paket med fint innehåll, åt god mat och hängde i skog och mark. Var lediga, helt enkelt.

Och nu är vi på väg norrut igen. Till nytt 2019 med stora saker som Alpina VM på hemmaplan, vardagsskidåkning, träning, jobb och skola. Planer, roligheter och glitter!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!