Välkommen till din nya favoritblogg!

Underställssäsong

Nu är det underställssäsong igen,  kan jag få en high five på det?!

Jag gillar underställ. På vintern (och för all del, ruggig höst därtill) skrotar jag gärna runt i det en hel dag. Ett underställ som vunnit pris för sin innovativa blandning med 50% primaloft polyester och 50% merinoull är Röjk superbase, som finns som långkalsong, capribyxa och tröja. Det låter onekligen som en möjlig favorit även hos mig, med tanke på att jag hittills haft Crafts warm serie (polyester) och Smartwools underställ (merionoull) som favvisar.

underställ superbaseEnda nackdelen jag väl ser är att jag gärna har hög krage på understället, något som Craft tagit till vara på denna säsong och satt en zipkrage på mitt favoritalpinunderställ. Det är något med det där att det är extremt obehagligt att frysa om nacken och säkert också en kvarleva från tiden i fartdräkt. Hade man inte hög krage på understället blev ju halsen helt bar – ouch, hemska tanke. Som vanligt är det förbjudet att ha hellånga långkalsonger om man planerar att stoppa ner underbenen i ett par pjäxor! Sa jag inledningsvis att jag gillar underställ? Låt mig omformulera. JAG ÄLSKAR UNDERSTÄLL.

Vill man testa Röjks nya så hittar man dem snart i outdoorbutiker. Vill man göra superklipp på Craft warm-serien (det kan jag tänka mig att man vill)  säljer Sportamore ut tidigare säsongers färger för 199 kr. Tröja här och långkalsong här.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!