Välkommen till din nya favoritblogg!

Bygga intensitet

Intensity builder. Namnet på gårdagens T.O.D – training of the day. Jag byggde intensitet i 30 minuter, blev glad, svettig och sugen på glass. Det senaste var knappast Casalls tanke, men Prinsens mumsande nådde in till hemmagymet. Hemmaträning till app – himla bra grej det där. När Matthew Griffits säger ”You got this!” med eftertryck mitt i en jobbig övning, och berömmer med timeing. Hur det nu kan tänkas gå till?

Appen är gratis att ladda hem, jag körde den på ipaden och det fungerade bra. Ibland var övningarna något bristfälligt beskrivna och det dröjde en stund innan jag fattade att man kunde scrolla bilderna för att se övningsflödet. Men så var det sent, kväll och efter jobbet också. När jag fått snits på det hela var det bara att ta i, koppla bort hjärnan och leverera.

Jobbigast var övningen plank to dunk som utfördes med medicinboll.

1)Plankposition med händerna på medicinboll. 2) stort kliv in till bollen med ena foten, följ efter med andra foten. 3) Res dig snabbt upp till stående. 4) Upp med bollen på raka armar i en tänkt basketdunk. 5) Ner i plankan igen. Och upprepa gång på gång.

Casallkläderna är i tvätten, jag drog på mig mina ”cirkustights” från Soc och svart linne från Lululemon. Prinsen fotar motvilligt.

Jag fick en fråga på förra inlägget om medicinbollen. Just den här bollen väger fem kilo ( finns också tre och sju), kan köpas på Casall för 650 kr.  Min boll blev sponsrad eftersom jag saknade en sådan i mitt annars kompletta hemmagym och Casall gärna ville att jag skulle kunna provköra T.O.D-appen.

Om jag åt glass efter passet? jajjemän!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!