Välkommen till din nya favoritblogg!

Hemmaträning via zoom. TRÄNA LIVE MED MIG – HEMMA HOS DIG!

Hemmaträningspass via zoom - varmt välkommen, vi blir starkare tillsammans!

Hemmaträning har kommit högre upp på agendan, detta knasiga år när vi alla sätts på prov. Jag ställde frågan på instagram vad som är ert största hinder för hemmaträning, och jag fick en massa svar som jag kunde känna igen mig i så himla mycket. Tillsammans kan vi nu runda dessa hinder; som lät ingen lust/svårt att komma till skott/tar inte i tillräckligt/har inga bra redskap/får inte till det/kan inte prioritera det osv. Nu gör vi det bara – och vi gör det tillsammans. LIVE!

Varför ska du träna med mig?

Visst finns det asmycket träning tillgänglig därute, gratis till och med. Men får du till den? När du bokar med mig kommer du också boka in din träningstid och ha den i kalendern, du kommer att sätta på dig kläderna, du kommer att förbereda dig mentalt och du har vinsten och drivkraften i att jag och några till har gjort samma sak. Det är nu, det är live och det är tillsammans. Det är skillnad. Därför erbjuder jag hemmaträning live med mig, hemma hos dig. Vi kör effektivt i ca 35 minuter, totalt 40 min avsatt tid – du hinner på lunchen! Du betalar för min kunskap, kompetens (många tycker jag är bra – jag säger att det säkert finns de som är ännu bättre, men jag är jag och det är min superkraft!) och för vår gemenskap och stöttar samtidigt mig och min verksamhet. Tack på förhand!

Hemmaträning – träna live med mig!

  1. Boka enstaka pass med kettlebells, med minibands, eller med egen kroppsvikt, 100 kr per pass. Till shopen – passen är märkta såhär: DATUM /DAG /TID/ PASSNAMN / INRIKTNING!

  2. Boka DECEMBERKLUBBEN, och vi ses varje tisdag och torsdag klockan 12 med matta, kroppsvikt och ibland med minibands, Start 1 december, avslut 22 december, dvs träning två gånger i veckan. Du kan köpa passen ett och ett (100 kr st) eller hela perioden för 559. Vill du köpa hela perioden finns den som en egen produkt i webshopen (klicka på den turkosa länken)!

  3. Jag gör självklart också företagsanpassade paket – kontakta mig i det ärendet om du vill! (sofia  @  sofiabursjoo.se  utan mellanslag )

hemmatraning med zoom

Var hittar jag träningspassen och bokar dem?

Du köper lätt träningspassen i min webshop genom att lägga det eller de pass du vill köpa i kundvagnen, sedan klickar du dig vidare ”visa kundkorg” och checkar sedan ut med betalning med kort via säkra tjänsten stripe. Med kvittot när betalningen gått igenom får du LÄNKEN till det aktuella passet, som sker via ZOOM. Länken är din privata!

>>> KLART JAG ÄR MED – TA MIG TILL WEBSHOPEN!

Kan vem som helst vara med?

Jag kommer visa enklare och tuffare alternativ, du kan självklart anpassa och göra mindre antal än det jag säger – eller avsluta tidigare, eller köra hårdare och göra MER!. Om du har svårt med övningen utfall pga ev graviditet eller ont i fogar efter graviditet är dessa pass inte de bästa för dig. Hopp kan förekomma, men det är inte jättemycket av den varan.

Vilken utrustning behöver jag?

Jag har fyra olika sorters pass, välj det som passar dig bäst:

  • Kettlebell och matta (8-12 kg är en bra vikt, självklart kan en hantel fungera som alternativ)
  • Kettlebell, matta och en pall (8-12 kg är en bra vikt, självklart kan en hantel fungera som alternativ)
  • Matta och endast kroppsvikt (förekommer i decemberklubben)
  • Matta, miniband och kroppsvikt (förekommer i decemberklubben)

Vilka tider kör du?

Några olika starttider finns:

  • Kettlebellpass 11.30 // 15.15
  • Decemberklubben: alltid kl 12!

Hur fungerar Zoom?

Zoom är ett mötesverktyg som du antingen kan ladda hem, eller använda via din webläsare. Det är enkelt att använda! Du behöver inte ha videon igång när vi tränar, och du ska inte ha mikrofonen igång. Du kommer se mig på din skärm, jag tränar tillsammans med dig! Här är en länk som visar hur enkelt du klickar igång zoom!

Var förberedd, när klockan slår start så kör vi!

Kan jag köra passen i efterhand?

Nej. Det är LIVE som gäller. Du och jag och de andra som är med, där och då. Tillsammans! Som när du köper en dagens lunch på stan, den finns den dagen, den lunchen!

När startar vi?

Första passet – kettlebell kombo drar igång den 27 november!

 

shoppa hemmaträning

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!