Välkommen till din nya favoritblogg!

Cirkelpass Good morning cardio!

Det här cirkelpasset körde jag med deltagarna på Rosa Skrots träningsresa till Thailand. Det var anpassat till hur passet låg i vårt veckoschema, före frukost den allra första riktiga dagen i Thailand. Vi körde det som sagt före frukost och under soluppgång. Fokus låg på att väcka kroppen och få upp lite puls!

Du behöver bara en timer och en träningsmatta!

cirkelpass godd morning cardio

Ni som läser här har sett de flesta av övningarna förutomt vadpress med armpresslyft eller fotkick med armcirklar. De kommer med beskrivning här:

Vadpress med armpresslyft: Stå rakt upp och ned, sätt samman dina armar framför dig med handflator ihop, fingrarna pekandes rakt fram. Böj nu i armbågsleden så att armbågarna är tätt ihop och fingrarna pekar mot himlen. Här är din startposition. Benen går nu upp i en vadpress (upp på tå), samtidigt lyfter du armbågarna rakt upp, pressa hårt mot varandra. Sänk ner och upprepa i kontrollerat tempo!

Fotkick med armcirklar: Stå rakt upp och ned, sträck ut dina armar rakt åt sidan i axelhöjd. Börja sedan kicka dina fötter framåt stående spå stället, samtidigt som dina armar gör cirklar. Tänk lite som en större ”hoppa hopprepsövning”, där dina fötter istället för att hoppa jämfota sträcks lite framåt och dina armrörelser är stora.

Kör passet tre varv med 45 sekunders aktivitet i övningarna och 15 sekunders vila innan du går till nästa. Vila en minut mellan dina tre varv.

Lycka till!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!