Välkommen till din nya favoritblogg!

Ett typiskt sommarträningspass

Idag bjuder jag er på det träningspass jag körde med min svägerska i morse. Det hade kunnat vara mer men är meningen att vara kort och att lämna dig med ett YES, I did it! Passets sista block utmanar med största sannolikhet din syresättning och skapar pulstopp. Efteråt rekommenderar jag att slänga sig i vattnet. 

Passet har tre block. Du vilar någon minut mellan blocken om du vill. Arbetstiden i blocken är satt till 30 sekunder arbete per övning med 15 sekunder vila/förflyttning. 
Alla tre block innehåller tre övningar och du kör dessa två varv. Först två varv i block ett, sedan valfri vila, två varv i block två, sedan valfri vila och sist två varv på block tre! 

Passets övningar är i stort enkelt att skala och passar alla som kan hoppa och springa. Kan man inte det byter man förslagsvis bort det sista blocket och kör tre varv på block ett och två. 

Jag körde benböj med 20 kg kettlebell och utfall med medicinboll på rakartan armar ovanföreställningar huvudet. Hur tung rodden blir baserar du på hur mycket lutning du har på kroppen. Höftlyft kan göras med fötter i trx eller på marken. 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!