Välkommen till din nya favoritblogg!

Parträning – 3 pass för alla hjärtans dag

Parträning eller träningspass som passar extra bra att göra två och två blir dagens tema. Det är ju alla hjärtans dag idag och vad passar bättre än att träna med någon du tycker om!? Vem du partränar med lägger jag mig inte i, och för att redan nu lägga korten på bordet – jag kommer nog inte få till ett träningspass ihop med någon annan om inte kvällsskidåkning med barnen räknas? (I skrivandets stund är också det högst oklart om de kommer vara intresserade av det eller inte) Anyhow: håll till godo med dessa pass, parträning skapta för att göra i duo!

Parträning – tre träningspass för alla hjärtans dag (eller vilken annan dag som helst)

>>> Pass 1: Double trouble – inga redskap behövs – vardagsrumsdate!

Ett träningspass där ni tillsammans tävlar mot klockan för att få till alla repetitioner, god kommunikation är en fördel och att ni sätter en taktik som ni kan justera efterhand om det behövs. Högintensivt pass helt utan redskap.

>>> Pass 2: Tuff amrap – perfekt för lunchträning på gymet

Gå till gymet och riv av detta pass som kräver några hjälpmedel, så som en kettlebell, en chinsstång och hopprep med mera.

Pass 3: We can work it out

I detta träningspass blir peppen total. Totalt åtta övningar ska göras och de sitter ihop om två, enligt nedan bild. Övning A görs alltid i 20 repetitioner, när personen som gör övning A är klar byter ni övning. Ni stannar kvar på övning 1 i totalt tre varv per person, vilar sedan kort och går på övning nummer 2.

1A: Enbent jägarvila – byt ben hela tiden, ryggen pressas mot en vägg. 1 B: Hantellyft åt sidan

2A: Diagonal fällkniv. 2B: Grodhopp

3A: Kettlebellsvingar. 3B: Plankrodd med hantlar

4A: Utfall bak med viktskiva över huvudet 4B: Wallballs

 

Gillar du att få träningspass serverade? Klicka gärna på hjärtat under rubriken så vet jag vad du vill ha mer av!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!