Välkommen till din nya favoritblogg!

Plankan med vänner

Befinner du dig då och då i träningskläder med vänner? Åh jag hoppas att du gör! Idag ger jag inspiration till plankan med vänner, varianter att testa. Att träna med kompisar kan vara en av de roligaste sätten att umgås, nu när jag ser dessa bilder påminns jag igen om att det är dags att boka en träningsdate i kalendern. Kanske kan jag få till dessa roliga varianter av plankan då!

Plankan med vänner

Quadruppel Planka: Person ett ställer sig i armhävningsposition, person två backar upp på person ett. Fyll sedan på med person tre och fyra likt bilden nedan. Börja med ett knä i backen, placera upp andra fotleden/smalbenet på din kompis skuldror och rygg och tryck er sedan upp en efter en! Person ett är den sista att sätta upp benen, på person nummer fyra.


Trippel planka:

Denna är tuff! Person ett ställer sig i hög plankposition, person två greppar om anklarna på person ett och lägger upp sina smalben högt på ryggen, fötterna på var sida om nacken. Person tre får nu ta sig upp med händerna på anklarna på person två. Nästan enklast att fälla sig från stående vid person 2’s huvud och ta sig fram ner mot fötterna och greppa tag, därefter höja sig i en planka.

Dubbel planka: Gör steg ett och två av trippel!

Tre varianter av övningen plankan med vänner! Lek, testa, skapa anspänning i kroppen och ha kul med det!
Letar du efter fler varianter av plankan, besök detta inlägg:  fem varianter på plankan!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!