Välkommen till din nya favoritblogg!

Träna med en stubbe!

Här visar jag fem övningar du kan göra om du endast har en stubbe eller en parkbänk till hands. Stora stubbar finns ofta på utegym, eller kanske i en skog eller motionsspår där du rör dig? Stanna till nästa gång och riv av ett pass med dessa övningar som inspiration. Du kommer säkert på fler, annars kan du göra dessa i tabataform!

Enbenta knäböj. Ett bra sätt att jobba med sina enbensböj är på en upphöjnad likt stubbe eller bänk. Tänk att du sitter bak på en stol, stabilisera i knät och pressa sedan upp.

gymövningar-08810 gymövningar-08809

Bulgarian squats, eller utfall med bakre benet upp är en av mina favoritövningar. Lägg upp foten, hitta ett bra läge där du kan sänka ner dig och trycka kraftfullt upp. Tänk starka och stabila knän och stolt bröst.

övningarattbloggaorange-08899 övningarattbloggaorange-08898

Step up! Ta ett stort kliv upp och avsluta i ett höjt spetsigt knä, som om du skulle knäa en boxningssäck. Sikta högt och tänk stolt hållning och stabila knän. Aktiva armar hjälper till.

övningarattbloggaorange-08901 övningarattbloggaorange-08902

Dips. Raka ben gör övningen lite tyngre, böjda ben lite lättare. Sänk rumpan nära händerna och låt armbågarna sträva bakåt. Här är du stark! Vill du ha tyngre? Se om du kan sätta upp även fötterna på något.

övningarattbloggaorange-08907 övningarattbloggaorange-08911

Armhävning med händer eller med fötter på bänken/stubben.  Att vara i neutral position på marken är jobbighetsnivån i mitten, men det här har ni koll på!

övningarattbloggaorange-08912 övningarattbloggaorange-08914

Det var fem övningar med egen kroppsvikt som lätt kan utföras på en bänk eller en stor stubbe. Perfekta att ta fram som styrkestopp på löprunda eller om du vill träna styrketräning med egen kroppsvikt utomhus.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!