Välkommen till din nya favoritblogg!

Lyxfrukost

Lyxiga frukostar hör helgen till! Min lyxigaste macka innehåller sådant som avokadoskivor med chiliflakes, tunna rödlöksringar och fina salladsbald. Den bästa yoghurt jag vet är en mild och krämig variant med granola som smakar kardeumma och innehåller mandlar och torkade blåbär.

åhlenssport-09261

Jag vill ha färskpressad juice med morot, ingefära och äpple. Ägg är gott och i min tanke om lyxfrukost ingår ett sådär perfekt kokt ägg med krämig gula, fastän jag egentligen inte är förtjust i gulan alls. Konstigt hur sådana ideal fastnar, inte sant?

Croissanter till alla som avslutning och en god dirty chai därtill. Inte hört talas om dirty chai? Det är chailatte med en espressoshot i. Genialsikt för oss som inte är förtjusta i kaffesmaken men vill åt effekten.
åhlenssport-09262

Att jag inte är förtjust i chiapudding har nog inte undgått någon sedan jag skrev om det sist. Toppingen är dock alltid god. Bilden är ifrån fredagens pressvisning hos Björn Borg där de berättade mer om sin nya app Sprinter. Juicen och mackan var spot on!

Söndag. Lyxfrukost. Två små ord som passar så himla bra ihop.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!