Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningspass med medicinboll

Här kommer ett träningspass där allt ni behöver är en medicinboll och en halvtimme. Ni som följer min youtubekanal fick detta pass redan i tisdags! Kika in och klicka på ”prenumerera” till höger i nederkant under filmen, då får ni ett mail när något nytt dyker upp!

Jag lever som de flesta av er i en kaosfylld vardag där träningen får läggas in mitt i livet som pågår. Den här filmen är ett exakt bevis och uttdrag från hur ett träningspass såg ut en sommardag 2015. Ja, minus det faktum att barnen ni hör i bakgrunden faktiskt badar i en liten utomhuspool och att ytan ni ser inte är hemma hos oss utan hos mina föräldrar.

Upplägget är som bilden nedan och i filmen ser ni hur jag utför övningarna med medicinboll. Detta är ett effektivt helkroppspass som har två ”puls-övningar” och två mer styrkefokuserade övningar. Som vanligt gäller fokus på rörelsen snarare än högt tempo. I ball slam vill jag att du tar i ordentligt och verkligen fullföljer ett kast med kraft neråt! As many rounds as possible betyder helt enkelt att ni ställer klockan på tjugo minuter och gör så många varv ni hinner av de fyra övningarna.

medicinbollspass

 

Hoppas ni gillar detta träningspass med medicinboll! Just medicinbollen är det träningsredskap från mitt hemmagym som jag använder mest, mycket för att det är ett flexibelt redskap som gärna följer med ut.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!