Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsresor

Just nu drömmer jag om resor generellt, och träningsresor specifikt. Det finns mycket jag är sugen på, men kanske mest bara känslan av att uppleva träning på annan plats. Upplevelseträning med nya vyer helt enkelt. Jag sonderar terrängen, kollar utbudet, och gör mina bedömningar av vad som finns och vilken träningsresa som passar mig.

Så skrev jag 2014 i juni. Tänk vad som hämnt sedan dess!

Uppdatering oktober 2019: Jag gör nu själv en hel massa träningsresor och träningshelger och har efter några utomlandsresor landat i att jag vill göra klimatsmarat träningsresor hemma i Sverige och i Åre där jag bor!

>>> Träningsresor och träningshelger Sverige 2020

Det finns de klassiska gruppträningsresorna till träningsresorts där det pågår schemalagda aktiviteter. Det finns mer grenspecifika träningsläger inom löpning och cykel, eller triathlon! Det finns vandringsresor (mest äldre som åker på dem?), surfresor och såklart yogaretreats. Jag känner mig inte riktigt hemma i någon av de här kategorierna just nu, men är fortsatt ändå så extremt ressugen.

earn your turns

Min bästa träningsresetyp. SKIDRESA: Där passar jag alltid in, är alltid trygg med mina skiderfarenheter, min kunskap och pedagogiska förmåga att få andra att älska skidåkning lite mer än innan. Men är också sugen på mer utmaning här. Mer snö,mer skidor. Alltid.

Tänk va, träning och resa och upplevelse i ett paket, som en perfekt höstpresent till sig själv. Om du skulle åka på träningsresa, vad skulle du då vilja ha? Vilket slags upplägg är egentligen bäst ni som testat? Bo på hotell och gå ut och käka middagar = mer upplevelse, eller gå i flipflops till buffé och att helt slippa tänka på matens när var hur? Eller laga tillsammans i lägenhet/stuga?

DO tell, det finns mycket kring träningsresor jag vill veta, jag som aldrig testat!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!