Välkommen till din nya favoritblogg!

Amhävningsutmaningen: Dags för test

Klarade du fler än 20 armhävningar när jag sa åt dig att göra test för två veckor sedan och jag sa åt dig att vänta? I morgon kan du hänga på, nu är många av oss ikapp! På måndag kommer schemat för vecka 3! Du som startade programmet med mig bör nu vara lite starkare än vad du var för två veckor sedan och kan slutföra betydligt fler armhävningar än i ditt första test. Maxtesta igen! Det är inga konstigheter. Ner i armhävningsposition och gör det bara!

Klarade du sexton armhävningar på tå har du direktkvalat till vecka tre på första försöket. Grattis!

Nähä, du klarade inte 16? Vet du en sak? Du är sjukt bra och stark! Vad kan man vänta sig om man exempelvis startade från en-två som jag vet många av er gjorde?! Var glada och stolta över er utveckling. Du är okej och mer därtill! Din uppgift blir att upprepa den vecka du kämpat med (vecka 2) tills du är stark nog att gå vidare till nästa nivå. Det är du när du fixar sexton armhävningar i ett maxtest. Eller var rebell och gå vidare om du fixar fjorton med. Häng i nu! Jag lovar att det kommer att vara värt mödan! Maxtesta igen när kommande veckan är slut.

Vi var över 50 stycken som drog igång. Vilka har fixat 6 armhävningspass på två veckor och är med? Berätta om ditt nya max (och utvecklingen) – var med och driv peppen!

Jag har ökat med 80 % ( missade faktiskt gårdagens pass som jag planerar att ta igen och göra det idag nu efter mitt maxtest). Vilka fina ökningar ni visar upp. BRA jobbat!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!