Välkommen till din nya favoritblogg!

Armhävningsutmaning vecka 4, pass 1

Nu är vi halvvägs i armhävningsutmaningen. Eller ja, ni är. Jag har ju haltat ganska rejält den här veckan med tung förkylning. Men jag kommer igen!

Här kommer veckans första pass av de tre. Vila mellan en och två minuter mellan dina set, du fortsätter i den stapeln du var i från förra veckan. I slutet av denna vecka är det dags för ett nytt test. När december börjar kommer du helt garanterat vara starkare i armhävningar än vad du någonsin varit förut! Cool grej va!?

Nu finns det risk att det blir komplicerat: Du som gjorde testet förra söndagen och fick göra om schemat för vecka 2, gör ett nytt maxtest nu. Klarar du 16 armhävningar nu fortsätter du till vecka tre. Är du inte riktigt där ännu? Du borde vara nära, kör i så fall vecka två ännu en vecka – vi började ju i väldigt stora spann, från noll på tå till tjugo. Klart att vi inte kan avancera på samma sätt.

Den grå färgen överst visar vilken stapel du ska träna i. Gjorde du 16-20 i ditt förra maxtest är du i första stapeln. Du kör fyra set och samma antal armhävningar som det står siffra, och du avslutar alltid med en maxomgång med minst den siffra som står angiven.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!