Välkommen till din nya favoritblogg!

#Mammautmaningen – nu kör vi!

Mammautmaningen. Den pågår till 12 mars. Berätta ert startvärde på nedan grenar i kommentarsfältet tack. Om ni har egen blogg, blogga och länka in hit så pingas det, och jag vet att ni är med! (om en månad ber jag om slutresultat, och sätter upp en resultatlista!)

Vi mäter förbättringen och redovisar där i slutet även i %. På så sätt kan alla, oavsett startstatus vara med, och till och med är det så att de som kanske tycker de är riktigt otränade har bäst chans att vinna. Man förbättrar sig snabbt i början.

  1. Springa tre kilometer på tid, hur mycket snabbare blev du i %?
  2. Armhävningar. Max vid start, max vid slut. Hur mycket ökning i %?
  3. Hur många burpees hinner du på tre minuter? Ökning i %

Orkar du inte, eller kan inte springa tre kilometer, spring och gå och ta tiden. Eller byt ut övningen mot rodd eller crosstrainer eller vad det kan vara. Det är okej. Huvudsaken är att du gör samma ”gren” och kan mäta förbättring.

Armhävningar kan du göra på knä, om du inte klarar en enda på tå. Klarar du en på tå, gör den, och ge dig tusan på att göra fem om en månad! Du gör en maxomgång, så många du fixar.

Burpees. Så många du kan på tre minuter. Utan armhävning i nederläge, om du inte kan hoppa, kliv in och ur burpeen, sträck upp dig, händerna rakt ovan huvudet med klapp, ner igen. Tre minuter. Phu! (Vilken sort? Jo, den utan armhävning. Typ såhär!)

Alla som är med får länkkärlek under månadens gång, på så sätt kan vi kika in hos varandra och se hur vi ligger till. Härliga tider och förhoppningsvis lär vi känna nya favvobloggar! 

Tanken är att mammautmaningen ska sporra oss att göra de där passen som vi lätt kan tycka bli menlösa. 15 minuters löpning som blir av. Tio armhävningar medan vi nattar barn. Burpees innan middagen. Löpning på lunchhalvtimme. Omfamna tidspress. Hitta styrka. Se förbättring.

hjärta länkkärlek

mammautmaningen

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!