Välkommen till din nya favoritblogg!

Sofy testar: Fierce Grace

duCalme yogastudio i Birkastan har precis lanserat ett nytt koncept – Fierce Grace, och imorse bjöd de in till pressträff för att testa på det.

Fierce Grace är ett nytt yogakoncept som skapats av Michele Pernetta som också tog Bikramyoga till Europa. Konceptet bygger på Bikram, Ashtanga och Iyengaryoga och består av fem olika klasser som bygger på samma grundläggande övningar och principer, alla med olika inriktning, varaktighet och intensitet. Såhär säger Michele Pernetta själv om klassen:

”With Fierce Grace I have created the yoga classes I always wanted to do myself. Presented in five ways which address our changing needs, it is taught in a motivating and straightforward way that empowers the student to become their own teacher and connects them with the backbone of real spirituality, while getting them super fit and healthy.”

fierce grace

Foto från duCalmes hemsida.

Imorse fick vi testa varianten som heter just Fierce Grace – och om en har varit på Bikramyoga tidigare så känner en igen sig. Det härliga med att yoga i värme är ju att även den som inte är supersmidig i grunden också kan känna sig hyfsat graciös här. Och duCalme måste faktiskt upplevas – det är en fantastisk studio, med mörka golv, otroligt lyxig SPA-känsla där en också kan välja till detaljer som handduk och vatten. Perfekt som lyxstart på en måndag!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!