Välkommen till din nya favoritblogg!
craft underställ

Yin / avslappning: 16 minuter att komma ner i varv

Ett filmat yinyogapass, bara följ med

Många längtar efter att komma ner i varv. Byta om från jobbkläder till hemmakläder och kasta sig i soffan efter en intensiv jobbvecka, det är en ganska vanlig längtan. Om mobilen är med och tv’n är på har du dock dubbla skärmintryck och det i sig erbjuder inte särskilt mycket vila för hjärnan. Inte alls. Att skapa brytpunkt mellan arbetsvecka och helg, eller dag till ny dag, arbetsdag till vardagkväll och att ha en rutin för det, kan hjälpa enormt i längtan efter lugn.

Jag mår som bäst när jag både ger kroppen mer rörelse och hjärnan mer lugn. Då hittar jag fokus, mår bättre, har mer tålamod, är mindre retlig, roligare att vara med helt enkelt. Att ta ansvaret för att göra ”rätt” är dock inte alltid enkelt. Den här sekvensen av yin hjälper mig väldigt mycket. 16 korta minuter, fem positioner, lugn och skön musik som jag låter fylla rummet. Några kuddar att landa mot och en intention att släppa taget. Om dagen som varit. Om veckan. Att känna efter vad jag har att ge uppmärksamhet till som jag låtit trycka bort.

När 90 minuter yin-klass känns långt bort. I brytpunkten mellan nyss och sen, eller när du absolut inte hinner andas för det är så himla mycket nu(!!!). 16 minuter lugn. Varje position är en hel låt lång, du kan vila i det, det händer inget mer spännande. Kika bara upp när låten klingar av så ser du nästa!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!