Välkommen till din nya favoritblogg!

5 jag rekommenderar

Ett: Rörlighet för fotlederna, det kommer högst sannolikt ge dig ett bättre benböj. I morgon publicerar jag fortsättningen på rörlighetsserien. Det är en film jag jobbat galet mycket med och som jag hoppas ger dig många bra verktyg på din väg mot snyggare och djupare benböj. Don’t miss out.
off-pist-1

Två: Det poppar upp poke-bowl ställen i stan, jag åt en god lunch på poke-poke nära Stureplan häromdagen. Gott och mättande och så himla fräscht!

pokebowl-8

Tre: Den sko som jag spenderat överdrivet mest tid i under våren heter New Balance Boracay. Jag blev superförtjust i den när jag fick uppdraget att hjälpa till att berätta om skons egenskaper. Inför Helsingborgs marathon släpptes den i limiterad färgställning om 100 exemplar och jag har fått ett par. Det är samma modell som sitter som gjuten på mina fötter, de är snabba, pigga och har massor av löparglädje i sig utan att för en enda stund kännas hårda eller platta, vilket lågdropskor ibland kan kännas. Den här lila färgen är alltså inte någon officiell färg, varianten i persika/neon och grå är den som utåt sett gäller, är nu nedsatt med 356 kr på Sportamore. (adlink)

pokebowl-11

pokebowl-12

Fyra: Jag rekommenderar att leta efter och köpa ett par fina örhängen, om det var längesedan du unnade dig ett smycke. Såhär ser mina nya ut. I ungefär tre år har jag tänkt på ett par örhängen med pärlor och lite häng. Äntligen gjorde jag slag i saken!
pokebowl-13

Fem: Ta in de sista sommarblommorna från trädgården och sätt i vaser! Bor du i lägenhet, unna dig snittblommor i helgen, livet är för kort för att ha fina vaser och att det ska finnas fina blommor och att du inte ska kombinera ihop dem. 
coldzyme-6

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!