Välkommen till din nya favoritblogg!
off pist

Off-pist, lokaler och video

Vissa dagar säger SWOSH! Idag var/är en sådan dag. Ni skulle se mig nu, här ligger jag på knä mitt i mitt vardagsrum på parketten och skriver detta, med stora A3-blad runtomkring mig med olika lokalalternativ, plus och minus och listor. Iklädd träningskläder från förmiddagens press-event med SATS där vi tränade nya klassen Off pist och med håret på svaj. Ibland behöver man bara lite mer utrymme för kreativiteten än vad ett skrivbord kan ge och då är det bara att gå loss. Som barn låg jag nästan jämt på golvet och ritade, det är liksom invant på något sätt.  Brukar ni också hamna på golvet när ni behöver överblick över grejer? (kanske inte på era jobb, men hemma?)  Jag kör samma stil när jag packar – ut med alla grejer på golvet, vik ihop, lägg i högar och sedan ner i väskan.

Nu är det event som ska styras ihop och det är så kul och läskigt. Jag pratade med Josef som gör Workout-parties igår, om det här med lokaler och lokalbokning. Att tänka lite större men att inte ta vatten över huvudet, att den där extra ”shit nu satsar vi-summan” i lokalkostnad kan vara att det är det som gör att man i slutändan har jobbat gratis, och det vet man ju inte på förhand. Kul att bolla idéer med andra härliga tokar som tror på träning och hälsa i gemenskap. Nästa event för dem med workout-parties är på fredag, gå om du kan, det blir säkert superkul, Annexet vid Globen är platsen.

Innan jag svettig och dan landade hemma tittade jag alltså på lokaler för BBC (svettig och dan) och det som gjort mig så svettig men också glad var ett skidförberedande träningspass som kommer på SATS center i oktober. Norska Ellen körde passet med goggles i pannan och afterskimusiken dunkandes. Jag gillade passupplägget som hade fin progression och nära koppling till de specifika krav som skidåkning utför ställer på våra kroppar. Det brände bra i benen och det fanns också det viktiga inslaget med core och antirotation, sådant blir jag som skidlärare genomlycklig av. Jag träffade också sköna gänget från Womens health och Karin som ju är min kollega i Everyday Stories. Ser ni lyckan?

off-pist-4

I morse spelade jag in lite video med rörlighet till fortsättningen av serien, så ni vet att den  är på g ni som väntar. Nu ska jag hasta iväg med bokföringen för augusti och därefter hämta barn på förskolan. Tur som en tokig hade jag som fick god lunch från Squeezed på SATS för annars hade jag nog missat den detaljen. Nu borde jag exempelvis faktiskt också få i mig ett mellanmål eftersom jag planerar dubbla träningspass idag. Lätt löpning ikväll väntar men jag antar att jag först måste rensa upp min kreativa röra på vardagsrumsgolvet….

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!