Välkommen till din nya favoritblogg!

Årskrönika 2012 – del 1

Jag brukar göra en  kort ”årets bästa” – och den kommer. Men här kommer först en årsöversikt, precis som ni fick förra året! Det är både nyttigt och kul att se tillbaka i arkivet och se vad man pysslat med under året. Mitt träningsår började begränsat, men jag fick också tillfälle att nå mål och göra lyckliga mjölksyretunga high five.

I januari tränade jag mammababypass på world class Värmdö, jag försökte mig på en yogautmaning, förälskade mig i Malojacykelkläder, anmälde mig till workout-Åre (ni missar väl inte till våren, fantastiskt kul event!) och vi var ett stort gäng som körde sockermatch. Den utmaningen gick bra! Jag trendspanade på swesport, köpte vårsneakers och min rygg blev pajko av bebébärande. Och så peppade jag er med budskap!

I Februari var jag först i Åre, och sedan i Ramis under en fantastisk sportlovsvecka, där jag helt oväntat gick på ett fantastiskt spinningpass i funäsdalen. Vi byggde klart hemmagymet, jag tvättade pilatesmattor i tvättmaskin (det gick fint) och så mammababytränade jag en hel del.

årskrönika

Mars kom med en hel massa bra saker. Jag gick på spinningpass efter spinningpass eftersom jag köpt spinningskor (skillnaden!). Alla ni som läser uppochhoppa fick primetime med era bloggar i min, det hetsades mycket i omvärlden om mat och träning, och magrutor till sommaren ni vet. Det röt jag till om. Sen gick jag på MF träningskonvent!

Våren är på plats i April, och då är det blogger boot camp. Femårsjubileumet var fantastiskt. Det var också pressvecka med roliga nyheter, det var fokus på långa cykelintervaller inför cykelvasan, jag tipsade om hur man ska tänka vid köp av pulsklocka och vi förde diskussioner kring det här med att välja sig en pt.

Sköna maj, välkommen. En stor och stark cykelmånad. Jag och Charioten var bästisar. Ett coolt pressevent gjorde hela bloggvärlden glad. Och jag med flera fick vredesutbrott . Underbara workoutÅre var härligt, och så fick jag äntligen träffa Annie. Som jag tokgillar! Cyklade mycket, och åt goda BOT-styrgruppsmiddagar.

Tänk att jag tävlade mountainbike i juni. Hur tusan gick det till?! Annat jag gjorde var att äta goda sommarsallader, intervallköra mtb, satt och huttrade framför en brasa och förundrades över löparna och vädret under stockholm marathon. Och så tipsade jag om hur ni skaffar er en bra självbild och planerade skidläger. Inga konstigheter. Här är racereport från Lida Loop.

årskrönika2

Seriöst, det här tog exakt hela kvällen, och då fick ni inte ens en bildbomb. Jag samlar kraft och fortsätter med del två i morgon!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!