Välkommen till din nya favoritblogg!

En flyttuppdatering – Hur går det med Åreflytten?

Det här med att flytta. Ganska jobbig grej. jag startade intensivt in mot husförsäljningen med rensa-rensa-rensa och sen kom husförsäljningen och vår Åre-semester och luften gick ur en stund.Vi fick bud, men inte riktigt på det sätt vi hoppats och förväntats så nu har huset vilat från Hemnet ett tag. Vi har inte bråttom säger vi halvstressat till varandra och till alla som frågar. För så var / är det ju. Inte bråttom, typ. 

För. Nu har ett jag skulle inte säga drömhus men ett hus med mycket potential dykt upp i Åre. Det har legat och samlat intresse på Hemnet nu under april och på onsdag åker vi blixtvisit över dagen för att kliva innanför dörrarna och känna av en slags känsla. I bästa av världar får vi klarhet och känner. YES eller NEJ. I värsta, ja, då känner vi som nu, att det här huset är 80% rätt och att få 100% full pott är knappast troligt på en ort där så pass få hus blir till salu varje år. Dessutom, många letar hus så det är knappast någon slags garanti att vi vinner budgivning. OM vi ger oss in. PHU alltså. Nästa vecka blir spännande!

Där står vi nu. Med en husvisning i Åre framför oss, ett hus som inte ligger på Hemnet hemma och lite oklar möjlighet att buda eftersom vi inte sålt.  Stora ljuspunkten, en helhärlig grej som kom idag, en värdering på Åre-lägenheten (our precious!) ungefär halvmiljonen högre än vi trodde. Det var dagens glädjebeked i en lite stresstung vecka.

Oavsett om vi är med i budgivning eller inte nästa vecka ligger flyttplanen fast. 1:a juli blir vi officiellt Åre-bor, med Stockholmshus kvar i vår ägo eller inte. Mina nerver alltså, mina nerver. 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!