Välkommen till din nya favoritblogg!

En perfekt semesterdag

Hur ser en perfekt semesterdag ut? För mig ser den ut såhär…

Morgonen startar med en cykeltur till det lokala lilla bageriet där de har stenugnsbakade frallor med hasselnötter i. Världens bästa bröd! På vägen räknar vi kossor och får i hagen och imiterar deras språk. Jag har träningskläder på och skapar ett intervallpass  genom att köra fartlek, variera farten och längden på intervallerna efter vad vägen bjuder. Dagens första pulshöjare är ett faktum. Jag cyklar sedan flera år i kläder från Craft. Bra passform, fantastisk funktion och tufft utseende. Liten supporter (det är därför vi härmar kossor, sådant gör jag normalt inte när jag cyklar själv) i cykelstol därbak har självklart också hjälm.

Solen gassar och efter frukost där jordgubbar spelat en central roll styr vi stegen mot stranden. Några timmar med bad, pocketbokläsning, sandslottsbygge och en och annan glass slinker ner. Livet på en (glass)pinne! Jag trivs bäst i justea strandshorts, med tillhörande topp.

Efter en god picknicklunch på sommarsallad och gårdagens grillat vänder vi hem. Vi tar vägen genom skogen och glädjen är stor när vi hittar sommarkantareller. Några ur vårt gäng finner inspirationen, drar på långbyxor och letar mer av skogens guld.

intersport aktiv semester

I trädgården drar vi igång en match i vår fotbollsturnering. Det är ju Fotbolls EM på hemmaplan i år och vi turas om att vara  grymma Lotta Schelin och Caroline Seger. Alla små vill vara med i landslaget och vi glädjer oss åt att fotbollen gett många nya vänner här på semesterorten. Tur vi tog med den! Bollrädda spelar med fördel ett parti badminton. Blåser det blir det extra utmaning, tur att vi har många bollar.

Kvällsmat! Förrättsmacka med smörstekt kantarell på bageriets bröd. Varmrätt grillad lax i foliepaket med nyttig potatissallad. Vi sparar oss från rosévinet eftersom vi först vill kröna dagen med ett löppass. Alla drar på sig träningskläderna. Favoritskor? Saucony, Adidas eller Merrell står det på skor jag väljer. Maten smälts medan sagan läses, och barnen nattas. Tre av oss fyra vuxna drar ut på löppass. Den fjärde tränar cirkelträning i trädgården, med babyvakten inom hörhåll. Vi hjälps åt och turas om. Alla får sin energikick som träningen ger.

Intervallpasset avslutas med dopp. Rätt ut bara, hand i hand! Sportbhn från Casall är lika bekväm som snygg och jag tränar nästan aldrig i någon annan. Varma kvällar behövs inget linne. Efter att vi torkat oss och dragit på nya kläder pratar vi om dagen, världen, maten, ljuset. Rosévinet smakar gott. Huden är solkysst. Håret strävt av saltstänk. Livet levererar och imorgon är en ny härlig dag!

intersport aktiv semester 2

 1. Gummiband för träning. 179 kr.
 2. Shorts, Firefly
 3. Matchset för barn, 499 kr
 4. Badmintonbollar, 119 kr
 5. Nike Lykin, barnsko, webrea 149 kr
 6. McKinley byxa, 499 kr
 7. Bikini Firefly, 129 kr.
 8. Cykeltröja från Craft, 749 kr.
 9. Cykelhjälm för barn, 249 kr.
 10. Saucony kinvara 3, herr, 1399 kr
 11. Casall multisports bra, webrea, 249 kr

Det här inlägget är en del av det ambassadörssamarbete jag har med Intersport – Hoppas det var givande för dig! INTERSPORTBLOGGARE_LOGO(1)

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!