Välkommen till din nya favoritblogg!

Inte helt riskfritt

Ni vet den där känslan, när man trycker på download och innerst inne är lite osäker på om man just laddat hem dödsstöten för sin dator? Den har jag nu… men jag hoppas att det ska ordna sig. Jag måste redigera filmer, kunna lägga in bilder, musik och fixa och enkla movie maker stödjer inte de filtyper jag vill jobba med, och ja, då blir det som det blir. Vi får helt enkelt se, men vi kan ju hålla tummarna att det både blir riktigt bra stämningshöjare på Be Your Best Convention och att min dator inte varit inne på reparation dessförinnan. Teknik alltså… jag blir så trött.

Något som däremot känns roligare och inte alls lika osäkert är att jag spänt väntar på en redesign från USA. Bloggen ska bli snyggare, enklare och förhoppningsvis få lite nya features som ni kommer att gilla! Jag vet inte alls vad de kokar ihop där borta, från början var det nog tänkt att bloggen skulle fortsätta ha en sidebar, men jag tycker mig se fler och fler köra utan, och att det är ganska snyggt, men då handlar det verkligen om att skala ner på allt extra. Hrm, vi får se – snart borde den i alla fall vara här i första designversion. windows82

windows8

Var med en stund till är du snäll?!

Det är mycket jobb just nu, med roliga kommande projekt. Tiden försvinner lätt iväg, och dagarna mellan tränngspassen blir fler. Men det är okej. Jag är ganska trött också, och försöker hinna det jag ska. Träningen får inte vara ett stressmoment, utan en rolig stund jag unnar mig.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!