Välkommen till din nya favoritblogg!

Jag pluggar video!

Vet du? Jag har börjat plugga video! Måndag till torsdag den här veckan var jag på utbildningsstart på utbildningen Online Video creator. Det är en ettårig utbildning på distans som jag sökte till och kom in och nu är det alltså tänkt att jag ska lämna in videouppgifter i princip varje vecka i ett år. Video tänker du? Du som inte överröser mig med videos i sociala kanaler? Verkar satsa mer på bild och text?

Ur kris kommer utveckling sägs det ju och här sitter jag som ett levande bevis.

Jag stannar i känslan av läskigt. Provar att acceptera, bara vara. Lyssnar inåt.

Well yes. Video. För precis så är det. Jag har jobbat så länge med bild och text att jag är van vid det och faktiskt känner att video är inte så lite läskigt. Video är något annat. Jag har ju trevat mig fram och gjort lite videos på youtube och har ju en kanal (som jag typ skäms över) – mest med träningsinnehåll i en slags peppande (?) instruerande och tipsig ton och form. Nu när jag ska lära mig från början vet jag inte alls vart det ska ta vägen.

 

Jag känner en lust i mig att berätta andra slags historier. Andra sätt att nå dig än att visa rörlighetsövningar och peppa med kettlebell i hand, även om det är del av mig. Jag letar och söker och har svårt att formulera det ens för mig själv, men det finns något i mig som pockar på och vill ut. Jag ser det i rörlig bild, även om jag inte kan få ner den så som jag ser den (vi snackar teknikutmaning, ljussättning, det viktiga ljudet och så vidare i evighet). Det är mer en känsla, nerv, kraft och energi än specifika övningsval som jag vill kunna ge dig. Mer natur, mer sårbarhet, mer … äkta?

OCH. Att kunna jobba med mina kunder i andra slags projekt. Att ha en ny kunskap som är efterfrågad. Att sen kunna hjälpa andra ”videorädda” när jag kommit över tröskeln. Det ser jag fram emot!

… och ungefär såhär känns det…

Jag vet inte vart det tar vägen och förmodligen kommer jag ge dig rörlighetsövningar eller en och annan livesändning av något löpstyrkepass på köpet eftersom HEY – jag gillar ju min peppiga ton och den är del av mig och jag vill ge dig det DU vill ha och dela med mig av min kunskap men det är som om att hela jag inte ryms där.  Men klart det blir träningspepp på film också. Kanske mest på instagram? Och så låter jag det här andra växa fram.

Oh well. Jag ville bara berätta. Jag pluggar video nu. Har ett alibi för att faktiskt vara nybörjare (efterlängtat) och kommer att våga börja utforska den där bubblande känslan om andra historier inombords. En dag när jag är redo kommer det kanske (nog) en inbjudan till dig!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!