Välkommen till din nya favoritblogg!

Mental träning: Mentala fyrar

Mental träning kan vara din skillnad. När det gäller och det blåser. Oavsett om det är på toppen eller på botten. Om det regnar, solen gassar eller det haglar på bredden. Om det är tävling är det då du ska vara som bäst, det är då du ska kunna ta fram ditt allra bästa. Få valuta för träningstimmar och nedlagd effort. Bäst när det gäller.

Ett bra knep är att skapa mentala fyrar. Platser/saker som du kopplar tankar och sinnesstämning till. Dina mentala fyrar är de saker du alltid återvänder till, oavsett situation runt omkring. Det kan vara din plats i omklädningsrummet, din väska, din handduk. Kring dessa ska du skapa en positiv känsla, eller de känslor som du vill ska genomsyra din tävlingssituation.

Det kan vara ”Vid min väska känns allting lätt och behagligt”. Du skapar de mentala fyrarna genom visualisering och genom att koppla de här härliga känslorna till föremålen/platsen. En övningssak, som blir naturlig vid upprepning och åter upprepning.

mental träning, mentaal fyrar

På fjället mår jag alltid bra, känner mig avslappnad, fri och lycklig. En bra känsla att prestera ifrån. Den visualiseringen vill jag ta med mig till en fyr!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!