Välkommen till din nya favoritblogg!

Önskerubriker

Det kommer ju en bebis här inom kort, några dagar på sjukhus och lite allmänt kaosläge/viloläge väntar. Men inte ska ni drabbas av det heller! Jag tänkte förbereda lite inlägg för er under de där dagarna, och det känns ju rimligt att ni bestämmer vad ni vill läsa om! Kort sagt – som rubriken säger: ge mig era önskerubriker i kommentarsfältet så bloggar jag dem och förbereder!

image

 1. Jag önskar läsa mer om styrketräning specifik för rygg. Och är egentligen body pump så bra? Jag (som i och för sig har problem med ländryggen) får otroligt ont av benböj just när jag kör uthållighet men inte om jag kör traditionell styrketräning med få reps och mycket vikt. Tekniken är rätt, den har jag fått kollad men ändå får jag så ont.

  Generellt ser jag gärna fler tekniktips för styrketräning, gillade marklyftsskolan. 🙂

 2. Jag är lite nyfiken på hur det kommer sig att du började blogga och lyckades växa dig så stor, typ ”Hur jag blev Uppochhoppa”. Lycka till med bebis!

 3. Kan du inte unna dig att ta det riktigt lugnt och bara fokusera på familjen? Tiden rinner iväg – bra mycket snabbare mrd nummer 2!!! Lycka till, NJUT och bebisgosa!

 4. Skulle vara kul att höra dina tankar om motivation – hur finner man den, hur behåller man den, hur bygger man upp den?

  Hur gör man för att orka/kunna träna trots att man känner att kroppen stretar emot pga av sömnbrist under småbarnsåren? Vore glad för tips då jag ibland känner mig ”tvingad” att ställa in planerade pass alternativt göra något mycket ”lättare” än planerat för att kroppen känns sliten och jag inte vill riskera att dra på mig infektioner i onödan. Och jag vill ju, träna – jag blir piggare av det!

  Vad lagar du/ni för mat när det ska gå bråttom? Helst rätter som är goda, nyttiga, går relativt snabbt och gillas av hela familjen… 🙂

  Vad har du för tankar inför kommande förlossning? Vet att du ska ha planerat snitt (läste bloggen redan då du fick första barnet så jag förstår varför).

  Lycka till med bebisen!

 5. Jag skulle gärna se ett inlägg med några få mycket enkla övningar för att stärka ryggen och magen. Max tio minuter, så att det har en chans att bli av på kvällen/morgonen.
  Ett inlägg om din skidkarriär hade också varit roligt att läsa.
  Lycka till med bebben nu!

 6. Rörlighetsträning. Vad, hur, när osv. Övningstips. Kanske blir svårt att visa bra rörlighetsövningar med bäbis i magen förstås. Men jag önskar det ändå, någon gång kanske det dyker upp 🙂

 7. Hmm jag skulle vilja läsa lite om vardagssysslor och hur du får ihop det? Gärna lite tankar kring kärlek och hur man får relationer att hålla så där mitt i allt det som kallas livet? Och dina tio absoluta favoritträningspass alla kategorier, eller kanske var kategori för sig?
  Lycka till med bebis och njut både innan och efter….

 8. Hej!! Det kanske är för sent att lägga in en önskning nu men jag chansar.

  Jag vill prova på att träna tabata-style. Jag har aldrig gjort det tidigare men tycker det verkar spännande. Men jag vet inte vilka övningar jag ska välja eller hur många övningar? Kan du tipsa mig? Jag skulle vilja ha en styrke-tabata som hjälper mig mot bättre resultat i min löpning. Vad gäller då? Ben, rumpa, core?
  Jag har läst att man ska träna tabata max 1 ggr/ vecka eller 1 ggr/ varannan vecka stämmer det?

  Ha det bra!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!