Välkommen till din nya favoritblogg!

Pepparkakstema

Det känns som att världen har enats om ett slags pepparkakstema plötsligt. Har ni också sett det? Bevis:

* Juleskum med pepparkakssmak. De förblindade mitt omdöme när det visades upp på bred display framför mig i lördags kväll. Om ni undrar så är de skitäckliga, spottade ut den jag smakade, slängde påsen.

* Pepparkaksfil från Skånemejerier. Ganska god, men bara med mysli till, med havrefras var den godast! Återgår ändå nu till naturell.

* Pepparkaksoutfit på barnavdelningar.

pepparkakstema

* Pepparkaksdeg i kyldisken.

* Pepparkaksdumle. Som ju är typ världens godaste godis ju. Jag såg dem också i lördags, men där och då la jag band på mig.

* Dalblads SWEBAR med Pepparkakssmak lyfts fram. Den är faktiskt fantastiskt god, och ja, nästan godis den med.

Pepparkakstips:

Gör egen pepparkaksmysli! Så supersmarrigt. Lösningen heter ”pepparkakskrydda” och finns i kryddhyllan. En färdigblandad påse med, just det, pepparkakskryddor. Det går naturligtvis lika bra att strö lite sådan krydda över sin naturella fil och skapa pepparkaksfil. Ett annat supertips med nämnda pepparkakskrydda är att göra pepparkaksgrottor. Det är ungefär detsamma som hallongrottor, men du adderar två matskedar pepparkakskrydda i degen, och tar lingonsylt istället för hallonsylt. To. Die. For.

Pepparkaksgrejer. Så himla gott alltså. Men vi väntar lite nu va? Sparkar höstlöv, kokar långkok och låter höst vara höst, även om julgrejerna lockar i affärer och det uppenbarligen går att hitta pepparkakstema mest överallt.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!